Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwyMĄŻ

Kocham żone bo polyka sperme

Polecane posty

Gość szczęśliwyMĄŻ

taka prawda! baba jak obciąga MUSI połykać! inaczej jest bezwartosciowa ;) ja swoją żonę kocham bo jak mi ciągnie to zawsze połyka wszystko co do kropelki z wielkim zadowoleniem na buźce :) Panowie a jak u Was jest?

Gość gość
Jak dorośniesz to pokochasz ją POMIMO tego .

Gość szczęśliwyMĄŻ
co masz na myśli? dlaczego pomimo tego?

Gość gość
no i twoje pytanie potwierdza jakim mentalnym szczeniakiem jesteś

Gość szczęśliwyMĄŻ
a twoje odpowiedzi nic nie wnoszą! nie robcie off topa! w temacie kmiotki sie wypowiadac! chyba żę jesteście z tych które sperma parzy w gębę?

Gość gość
Oj dziecko dziś do szkoły nie poszło i już o żonie i oralu marzy .

Gość gość
a kto ci bezmózgowcu robi off topa???? żałosne jest to, że kochasz żonę jedynie z takiego powodu, gdyby wiedziała, to sprzedałaby ci takiego kopa w d**ę, ze długo bys do siebie dochodził

Gość gość
hahah, jasne. mam z 8 kolezanek zameznych i zadna nie polyka. ja tez nie. wiec twoje wywody sa z d**y wyjete :D :D

Gość gość
glupie p***y sie jaraja prowokacja :) jak zawsze na kafe

Gość szczęśliwyMĄŻ
to nie prowokacja tylko prawda :) a to że twoje 8 kolezanek szmato nie lyka i ty też nie - prowadzi pewnie do jednego - wasi faceci daja do mordy innym chetnym na lykanie spermy laskom ;)

Gość gość
to tak jakby ona kochala cie tylko za to ze duzo zarabiasz albo masz fajny samochod itd, kocha sie kogos za to jaki jest, nie jego wyobrazenie tylko rzeczywista osobe z jej zaletami i wadami

Gość gość
Haha fajne tematy masz z kolezankami! Nawet jak polyka to sie nie przyzna publicznie ;)

Gość szczęśliwyMĄŻ
nie no ok możę się między sobą szmaty przyznaja! ja też nie mam oporw powiedzieć kumplom że lubię swojej babie lizać rowa :P

Gość gość
szmata to cie wyplula z zakazonych ledzwi, gimbusie :D owszem, mam kolezanki, ktore polykaja, ale nie sa mezatkami i po prostu sie bawia z roznymi facetami. a jesli mezowi tak bardzo brakuje polykania, niech daje innej, byle chorobska nie przywlekl :S

Gość Lidia64
Każdy facet taki sam, połyka bo cię kocha idioto. Uprawianie seksu to nie tylko obciąganie druta. Jest to oddanie fizyczne i duchowe przez kobietę Dla faceta seks to seks, spuszczenie z kręgosłupa Kochaj żonę za to że jest z tobą a na seks patrz że jest to dopełnienie waszego związku . Że jest między wami chemia która was łączy.

Gość gość
zawsze mnie to zastanawialo: czy facetow brzydzilby kobiecy wytrysk gdyby doprowadzi swoja kobiete do niego? taki squirt to przyjemna rzecz

Gość szczęśliwyMĄŻ
na dobra, tak na prawdę nie mam żony, nawet nie mam dziewczyny, ale zawsze fajnie pomarzyć, dzięki za dyskusje, fajnie że tyle się osób wpisało, no nic idę zwalić bo tylko to mi pozostało...(

Gość szczęśliwyMĄŻ
squirt jest ok! raz doprowadzilem do niego prostytutke :D fajna sprawa :D

Gość gość
Szczęś,liwy mąż: mógłbyś odpisać, brzydilbys sie kobiecego wytrysku? może jeszcze nie doprowadziels swojej zony do niego?

Gość gość
prostytutke? lizales cipe prostytutki? odwazny jestes

Gość szczęśliwyMĄŻ
aha - pozwalam sie podszywać wszystkim lokalnym pałom! rozgniewanym szmatom i kolesiom ktorzy są widać cieplakami jeśli ich to oburza!

Gość szczęśliwyMĄŻ
a czemu odważny? normalna sprawa! tak jak chodziłem do bałaganów to lizałem prostytuykom z którymi się rypałem i cipki i tyłki :P zawsze! w sexie to dla mnie podstawa!

Gość gość
jak wspomniane wyzej, rozgniewana szmata dala ci zycie, wiec troche szacunku, knypku niedoj****y :D

Gość gość
Wygląda na to że prostytutki też na oczy nie widziałeś . Żadna nie dałaby polizać ze strachu przed syfem .

Gość gość
dokladnie, nie tylko mineta nie wchodzi w gre ale i analny rowniez

Gość szczęśliwyMĄŻ
hahaha taaa jasne - prostytutki nie daja sobie wylizać dziur bo boją sie syfa.....ależ tu dno! pojdzcie do burdla choć raz to zobaczycie z jakim one oddaniem i checią wypinają swoje dupska do wylizania! a anal możliwy! nie u wszystkich ale jednak głupie pały :L)

Gość gość
To twoja zoma jest super suko--k***a a d**e ci tez lize

Gość szczęśliwyMĄŻ
widze że same osrane cnotki purytanki szmaty z was kafeteryjne rury!

Gość gość
zacofańcy żona jeśli robi to z mężem cokolwiek by to nie było nigdy nie jest żadną szmatą ale co Wy możecie o tym wiedzieć jak Was nikt nie chce,kafeteryjne brzydale:D:D:D