Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczito

odchudzanie 26 pazdziernik 10plus

Polecane posty

Gość gość
zakladaja po 2 , 3 topiki i juz ich za chwile nie ma :( i gdzie tu pisac

Gość gość
dokładnie , na zadnych praktycznie ich nie widac

gosciu, ale od samego pisania nie schudniesz, a nie widac zebys cos napisal wartosciowego dla tematu, tylko narzekasz.

Gość paczita
Hejo no co wy jestem caly czas. Zalozylam topik i zostane tu dopoki nie osiagne wymazonej wagi! Wiec szybko stad nie zwieje!;) goscie zostancie z nami;) derinka ja ze slaskiego a ty?

Gość paczita
Czyli kochana dzis %%% ;p oby dwie chcemy schudnac min 10 kg. Musi nam sie udac ;)

Gość paczita
Damy rade! Musimy ;) obiadek- no coz rosolek;)

Cwiczenia zaliczone, na obiad dzis nie bardzo dietetyczne jedzenie bo pieczona piers z kurczaka:P Ide zaraz szykowac sie na przyjecie:) mam nadzieje ze nie przybedzie mi na wadze po tym imprezowaniu :):):)

Gość paczita
A jaki masz zestaw cwiczen? Cos konkretnego? Udanej imprezki;) ja zmykam na spacerek;)

Gość ola92
Cześć, mogę się do Was przyłaczyć ? :)

Gość paczita
ola pewnie, ze mozesz;) ja po spacerku. Piekna pogode dzis mamy! Dorinka nadal baluje;) jutro wazenie( mam nadzieje ze kilka gramow ubyli)

Gość gość
zapraszam na topic MŻ i zdrowe nawyki żywieniowe. Codzienne wpisy, fajna atmosfera. Topic szybko nie upadnie, widać po zainteresowaniu.

Ola witaj :) Paczita cwiczenia mam proste takie na dywanie sklony, brzuszki, rowerki... zajmuja mi jakies 40 minut. Niemam pojecia ile kcal pozaela, na przyjeciu, byl alkochol, kanapki, ciasto i slodycze. Takze uczta - od jutra dieta:P

Gość paczita
Dzieeeen dobry;) u mnie na sniadanko pol bulki z poledwica i herbatka;) ja tez musze w koncu ruszyc te swoje 4 litery i zaczac cwiczyc. Milego dzionka!

witam ja zaczęłam wczoraj, po kilku miesiącach objadania waga wskazała równe 65 kg Najtrudniej jest zacząć, przymierzałam się nie raz , nie dwa. Mi pomogło rozpisanie sobie konkretnego planu dnia, co robię w danym czasie i co jem danego dnia. Takim sposobem spędziłam dzień bardzo aktywnie - dwa razy rower, spacer, porządki, trochę tańca i skakanki :-) Jak chyba każda tutaj, zakładam jeść mniej i bardziej dietetycznie oraz więcej się ruszać, ale ja potrzebuję konkretów bo inaczej nie idzie :-) Dlatego na każdy dzień będę sobie takie plany robić

No to plan na dziś :-) 9:45-10:00 ćwiczenia na brzuch 10:00 - 11:00 rower 11:15-12:15 porządki 13:00-14:00 spacer 14:00-15:00 rower Na śniadanie zjadłam płatki owsiane na wodzie ( niesłodzone ) z suszoną żurawiną Poza tym zjem jeszcze woreczek kaszy gryczanej z suszonymi warzywami ( http://sklep-sys.pl/pl/p/KASZA-GRYCZANA-Z-WARZYWAMI/26 ) + może jajecznica

voa witaj, podziwiam za takie robienie planu, u mnie z tym krucho raczej zrobie jedno manu i staram sie go mniej wiecej trzymac. Dzis jestem wlasnie po cwiczeniach, troche ciezko bylo po wczorajszych l;akociach, ale poszlo :)

ufff.... mieśnie mojego brzucha są w opłakanym stanie :-( dużo pracy przede mną. Mam 166 wzrostu i wczoraj na wadze zobaczyłam dokładnie 65 kg łydka 37,5 udo 57 biodra 95 oponka 91 miejsce, gdzie powinna znajdować się talia 76 Jest nad czym pracować !

Z lekkim poślizgiem wyruszam na rower, zrobię jakieś 8-10 km Tak przy okazji, jesli jak ja męczycie sie z większym biustem polecam staniki sportowe Panache, mam od tygodnia i jestem zakochana :-) zupełnie inna jakość jazdy na rowerze, skakania itp. :-)

Jak Wam idzie dziewczyny? ja rowniez odchudzam sie :) nie stosuje diety tylko ograniczam jedzenie slodkiego,pije duzo wody. Odchudzam sie 1.5 miesiac. Duzo cwicze. przeplatam zumbe pilates i bieganie. Zrzucilam 1 kg,spodnie 2 rozmiary mniejsze. Jednak zostala jeszcze duza pupa i masywne uda :\

Gość paczita
Witam nowe dziewczyny;) 2 sniadanko jogurcik. Widze ze voa ma duzo czasu. Ja niestety pracuje raz od 6 do 13 a druga zmiana od 13 do 21. Dlatego nie moge sobie zaplanowac tak fajnie dni;( angelika gratuluje;) tez bym tak chciala;) niestety jestem na samym poczatku diety mz i wiecej ruchu ale wierze ze mi sie uda! Milego dnia kobietki:)

Gość paczita
Zagladaj;) moze bardziej mnie zmotywujesz;)

voa ma dużo czasu ? :-) jestem matką i panią domu ( nieperfekcyjną na szczęście ;-) ) i kobietą pracującą, jak mam dzień pracujący to pracuję po 12 godzin , dziś idę na noc do pracy więc dzień mam dla siebie :-) wczoraj też byłam w pracy ( do 7 rano ) Ja już po rowerze, choc nie przejeździłam pełnej godziny to zrobiłam 10,95 km więc wywiązałam się ze zobowiązania :-) teraz przede mną sprzątanie łazienki, ale tak mnie kawa kusi, że chyba zrobię sobie krótką przerwę , najwyżej półka z kosmetykami poczeka do jutra.

własnie zapisałam się na lipokawitację na środę , to będzie drugi zabieg, pierwszy miałam razem z kriolipolizą, oba wykonane na brzuch i mają za zadanie ogólnie rzecz biorąc zrobić ze mnie laskę ;-) :-P Jak zobaczę efekty nie omieszkam się spostrzeżeniami podzielić

Gość paulinka121989
Voa tosz to ty na siodmym biegu latasz! Od dzis jestes moja inspiracja! Podziwiam cie na maxa;) udanego dnia!