voa 0 Napisano Październik 31, 2013 wskakuj na rower i pedałuj a potem na piłce brzuszki w ramach pokuty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Październik 31, 2013 A ja!! Salatka gyros! Ale tylko 2 lyzki;p i ciutke placuszka;) musialam sprobowac czy mi wyszedl:p no ale teraz za kare bede smigac brzuszki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 1, 2013 voa dobrzze powiedziane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 1, 2013 Ja cos sobie za bardzo pozwalam. A to placki ziemniaczane, nastepnego dnia omlety oj nie dobrze, nie dobrze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 1, 2013 Dzis sniadanko musli i teraz kawa zaraz zmykam do kosciola i na cmentarze, mam nadzieje ze jakos uda mi sie nie zawalic godzin posilkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 1, 2013 U mnie ustalenie godzin na posilki jest nierealne:/ szkoda. Ja dzis szaleje od rana. Troche bigosu ( tesciowej- najlepszy!) Placka kawalek od szwagra ( nie wypada odmowic) ;) nie lubie jakichkolwiwk swiat:/ wtedy jest zawsze duuuuzo dobrego jedzonka;) waga ani drgnie chyba ze do gory:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 1, 2013 ja dzis mialam flaczki od mojej mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 1, 2013 I jak tu schudnac skoro same przysmaki sie jada?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 dziewczyny?!?! zostawić Was na chwilę same to od razu niesubordynacja i brak systematyczności ( we wpisach ) :-P Meldować mi się tutaj ze skruchą!!! U mnie po równym tygodniu równe 63 kg czyli równiusieńkie 2 kg mnie!! hip hip hurrrraaa! bacząc na fakt, że grzeszyłam nie gorzej niż Wy, mam się z czego cieszyć Do końca roku marzy mi się ważyć 55 kg, a zostało 8 tygodni, czyli musiałabym zrzucać tygodniowo kg.... nie uda się. wiem to i wiem że wtedy nic innego jak tylko załamać się! dlatego cel muszę mieć bardziej realny. Do końca listopada poniżej 60 kg, a do końca grudnia jeszcze 2 kg mniej.Resztę zostawiam na kolejny rok i na wiosnę bedę laską :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 3, 2013 Ja chyba musze przedluzyc moj zamierzony cel:/ grzesze non stop:/ az mnie skreca z tego wszystkiego:( cwiczyc mi sie pieronsko nie chce;( natchnienia brak! Ratuuuunku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 paczita ważne to nie poddać się!!! fakt,grzeszki oddalają nas od celu, wydłużają naszą drogę do niego ale całkowite poddanie się to najgorsze , co można zrobić. Ja na swoim koncie też mam trochę, ale zleciały 2 kg, może gdybym nie grzeszyła zleciałoby np. o 0,5 więcej ale cieszę się , że nie przerwałam starań, jak to zwykle robiłam wtedy, kiedy miałam chwilę słabości. Może tak jak ja planuj sobie co danego dnia zjesz i staraj się tego trzymać. A jeśli nie chce Ci się ćwiczyć, to poszukaj innej formy ruchu, chociażby spacer - wyciągnij chłopa, albo umów się z koleżanką. nie poddawaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 żeby nie być gołosłowną robię sobie obiad ( bakłażan w jajku ) i idę na spacer :-) rano była tradycyjnie owsianka z żurawiną, a na kolację zjem kalafiora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 I dodam jeszcze, że ja dla motywacji obiecałam sobie nie kupować zadnych ubrać , dopóki nie osiągnę wagi 55 kg, a jako że jestem zakupocholiczką i ciuchomaniaczką to na mnie działa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2013 podaj przepis na baklazana jesli mozesz , :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 ale to żaden przepis, po prostu kroję bakłażana w plastry i obtaczam w jajku z solą i pieprzem, smażę na małej ilości oliwy z oliwek i gotowe. Smakuje jak kania :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blu Cantrell Napisano Listopad 3, 2013 Ja zaczynam od jutra, w sumie już dziś lekka rozgrzeweczka z ćwiczeniami. Ogólnie daje sb czas do marca, bo chcę chudnąć 0,5-1 kg na tydzień nie więcej. Już schudłam w sumie 16 kg nie robiąc nic, tylko ćwicząc od czasu do czasu i jedząc z głową, nawet słodycze raz na miesiąc. Chcę do 1 lipca mieć ładne ciałko na wakacje. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2013 DZIEKUJE kanie uwielbiam wiec mysle ze tez mi zasmakuje, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 3, 2013 witaj nowa koleżanko :-) dobry plan :-) zostań z nami , chętnie będę sie przyglądać jak go realizujesz zmykam na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blu Cantrell Napisano Listopad 3, 2013 Zmianę zaczynam równo z narzeczonym :D Takie wspólne postanowienie i chęć zmiany obojga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda334 Napisano Listopad 3, 2013 Skuteczne metody jak można schudnąć można znaleźć na stronie - http://jakszybkoschudnac.edu.pl polecam ja sama wybrałam sobie odpowiednią dietę, dzięki której schudłam 11 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 3, 2013 Witam nowe kolezanki;) no coz tez bym sie wybrala na soacerek ale u nas leje jak pieron a do tego siedze sobie w pracy do 21 wiec mega lipa. O dzisiejszym jedzeniu nawet wam nie wspomne bo chyba byscie mnie za wlosy powiesily;) voa a wiesz ze skorzystam z rady i zaczne robic sobie te rozpiski;) teraz meza wysylam w delegacje wiec ciut wiecej bede miec luzu i moze zmobilizuje sie do cwiczen. Udanego wieczorku moje kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 4, 2013 Dzialam od nowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dernika 0 Napisano Listopad 4, 2013 Witam, ja tez zaczynam od nowa:O Te swieta to koszmar dla mnie . Dzis na sniadanie bylo musli za godzinke drugie sniadanie i czas zabrac sie za cwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blu Cantrell Napisano Listopad 4, 2013 Ja jem wszystko, tylko w przyzwoitych porcjach, żeby się najeść ale nie przejeść, i to mi wystarcza, żebym schudła. Często zdarza mi się jeść w nocy (nauka itp), ale nie odbija się to na mojej wadze. Na razie stoję w miejscu z 65 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 4, 2013 cześć dziewczyny :-) cieszę się, że mimo kryzysów i kryzysików nie poddałyście sie ja kiedyś poddawałam się zawsze kiedy coś poszło nie tak, ale już się tego oduczyłam bo to najgorsze co można w takie sytuacji zrobić ja jem dopiero śniadanie - jak zawsze owsianka na wodzie z żurawiną + kawa potem będzie kalafior ( wczoraj nie zjadłam ) i kanapki ( pieczywo ryżowe, feta, sałata, pomidor, oliwki, ogórek ) kurcze, u mnie dziś piękne słońce od rana a ja jeszcze na dworze nie byłam, spałam do południa tak mnie głowa boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka2206 0 Napisano Listopad 4, 2013 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5720083&start=270 zapraszam do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 4, 2013 No jak tam dziewczynki? Jak wroce po pracy zaczynam cwiczonka. Zjadlam dzis troszke za duzo i trzeba to spalic;) waga stoi w miejscu ale nie zalame sie tym razem, o nie! Do lata chce miec szczupla figurke wiec przedluzam czas diety. Nie bede sie katowac bo to nic nie da. Musze zaczac jesc z glowa;) dam rade;) musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 4, 2013 pewnie , że dasz radę jeśli tylko się nie poddasz :-) choćbyś miała chudnąć 0,5 kg miesiecznie to zawsze lepiej niż nie chudnąć nic lub co gorsza tyć, bo się poddało ja dziś leniwie, żadnego ruchu.... no trudno.... może się zmobilizuję do godzinki roweru stacjonarnego przy książce albo tv, spróbuję tym bardziej, że jutro cały dzień w pracy, a co za tym idzie też nie bedę miała szansy się poruszać, tylko po pracy mogę sobie dłuższą trasą do domu wracać :-P na piątek zapisałam się na kolejny zabieg lipo-kawitacji ale tym razie dobiore sobie jeszcze lipo-laser i elektrostymulację na brzuch :-) czyli spędzę jakieś 3 godziny w gabinecie, ale nie ma co ukrywać - Lubię to! :-D Musze Wam przyznać, że już widzę jakieś tam efekty , ok wiem ,ze przy tym trochę się ruszam i dietkuję, ale brzuch się robi jakiś inny, nie dość że mniejszy to jeszcze taki hmmm...gładki :-) a jestem po 1 x kriolipolizie i 2 x lipo-kawitacji. No zobaczymy, co bedzie dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczita Napisano Listopad 5, 2013 Jejuuu laski jak mi sie dzis nic nie chce! Leze jeszcze w lozku, deszcz pada no masakra. Na 13 do roboty, chyba uswirkne tam. ;( a u was jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voa 0 Napisano Listopad 5, 2013 a ja cały dzień w robocie, nie jadłam ale i nie ruszałam się niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach