Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczito

odchudzanie 26 pazdziernik 10plus

Polecane posty

Gość paczita
Dernika swoj chlebek to tak czy inaczej zdrowszy jest. Wiec smacznego:) najwyzej pozniej zjedz cos mniej kalorycznego. Ja niedawno wstalam. Nie chce nawet sie wazyc bo czuje ze sie zalame dlatego poczekam moze do soboty. A uzywalas kiedys octu jablkowego w diecie? Duzo o tym czytalam i chyba sprobuje. Milego dzionka:)

Gość PseudonimZero
hej. Wracam do Was z wagą 62,2.Jestem po śniadaniu i kawie.

Gość PseudonimZero
i po obiedzie-jarzynowa z kromką chleba.

Gość paczita
Pseudonim a do jakiej wagi ty dazysz? Nie jest zle:* staralam sie dzis ograniczac ale oczywiscie zjadlam nadmian;) trudno trzeba isc do przodu;) pilam dzis herbate czerwona ale z sokiem bo dla mnie sama to nie rewelka. Moze i male kroczki stawiamy dziewczyny ale do celu i tak dazymy!;)

Witam. Paczita o occie jablkowym tez wiele czytalam, nawet kiedys go kuopilam, ale zuzylam go do salatek. Duzo pisza o nim dobrego ale i duzo zlego, sama nie wiem czy ta gra jest warta swieczki. Brak mi odwagi na ocet jablkowy. Osobiscie nie polecam. Dbajmy o takie zdrowie jakie mamy, w sumie zawsze moze byc gorzej, a chudnac mozna i bez ryzyka.

Gość PseudonimZero
hej,ja chce mieć w końcowym efekcie 50kg cel 1 58 cel2 55 i cel3 50. Sniadanie to były 2 wypasione kanapki wyszło z 500kcal.

Gość paczita
Czyli najlepsza dieta to mż i cwiczenia;) ja to nawet nie chce sie wazyc jutro bo pewnie przezyje szok:/ no ale brne dalej w ala diecie. Bo wiem ze jesli tym razem sie poddam bedzie koniec. Musze dac rade. Do wakacji musze byc laska;)

Gość paczita
A ja po ' slodkiej chwili' kisiel truskawkowy. Nie moge mu sie oprzec, na obiad bedzie pol udka z salatka i ryzem;) jak tam u was dziewczyny? Sniegu duzo?

Gość paczita
No hej laseczki;) jak tam dietkowanie? U mnie..hmmm...szkoda gadac. Slodycze to moj wrog i przyjaciel. Kocham i nienawidze! Nie umiem sie im oprzec;( ale teraz koniec...do swiat postaram sie wyeliminowac calkowicie slodycze! Mam nadzieje ze sie uda;) jutro sie waze, oby stalo w miejscu bo nie licze ze cos spadlo raczej w gore poszlo...miala byc 5 z przodu w nowym roku ale nie uda sie. Musialabym ok 7 kg jak nie wiecej zrzucic w ciagu 3 tyg? Realne? Tak ale chyba nie zdrowe? Co o tym myslicie?

Gość paczita
Wrr 66.8 czyli 0.4 przybylo po weekendzie. Oj chyba musze zacisnac pasa w tym tygodniu:/ milego dzionka

Gość paczita
Jak tam dziewczynki wam idzie? Ja wprowadzilam rygor... jutro wazenie. Zobaczymy...

Gość ewf3efwds
ŻAŁOSNE!!!! Odchudzacie się od półtora miesiąca i co?? Jedna straciła raptem kilogram, druga przybrała prawie dwa, porządnego baranka o ścianę jedna z drugą na otrzeźwienie i brać się za siebie a nie udawać , że się coś robi Typowe przedstawicielki grupy kobiet, która "odchudza się" całe życie.

Gość ewf3efwds
08.12.13 [zgłoś do usunięcia] paczita Musialabym ok 7 kg jak nie wiecej zrzucic w ciagu 3 tyg? Realne? Tak ale chyba nie zdrowe? Co o tym myslicie? TAAAAA..... w półtora miesiąca straciłaś kilogram, to na pewno w te 3 tygodnie poleci 7, nie ma to jak brać życie w swoje ręce :-O

Gość paczita
Kolezanko cos jeszcze masz do powiedzenia? Dziekuje i do widzenia. Bujaj garbia ;)

Gość paczita
Hmm chociaz nie... masz racje kolezanko. Taki kopniak sie przyda w zyciu. W koncu ktos napisal prawde. Ja schudlam 4 kg przez 2 mce wiec pol kg tygodniowo. Nie jestem zmuszona chudnac poprostu chce poczuc i zobaczyc swoje cialo takie jak mialam 7 lat temu bo od tamtego czasu kg pomalu leca w gore... 56 kg to moje marzenie. Teraz mam 66 wiec zostala jeszcze dycha....

Gość paczita
I co? I co? 65! Juhuuu! 5 kg za mna;) jeszcze tylko 5. Moze pomalu ale dla mnie w sam raz. Do celu!