Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 22

luteina POMOCY WASZE OPINIE

Polecane posty

Gość ciekawska 22

11 dni @ mi sie spoznial, zrobilanm bete 0,1 , poszłam do gina ciąży nie ma , przepisal luteine biore 4 dzien narazie i nie widac@, kazal brac przez 5 dni , a jak nie bedzie to pozniej jeszcze przez 7 i jak dostane tez brac, hm.... czy myslicie ze podczas czekanaia na @ moglabym zajsc w ciaze? zdrowa i mloda jestem , wyniki ok, i ne wiem czemu @ nie pojawil sie a 4 miesiecy dy sie staralismy mialam @ co do godziny,

Raczej nie sadze zęby teraz przed pojawieniem okresu miała wystic owulacja i moglabys w ciąże zajść. 4 mies to normalny czas starań wiec nie panikuj ja w 3 cyklu zaszlam wyluzuj

Gość ciekawska 22
az tak nie panikuje, ale okres mialam zawsze normalny, ostatnio zero stresow nic nadzwyczajnego , wiec czemu brak @? mam 22 l

Gość gość
możesz:) ja tak właśnie zaszłam.

Skoro 11 dni po spodziewanym terminie @ beta nie wyszła na ciąże i lekarz tez jej nie stwierdził to po prostu czekaj bierz luteine i tyle. Mysle ze sobie podswiadomie wmawiasz cos i stres podswiadony opoznia ci okres. Ewentualnie trxeba bylo z lekarzem porozmawiac on wie najlepiej

Gość ciekawska 22
jestem zaniepokojona tym brakiem@ , a wlasnie w tamtym miesiacu kochalismy sie w dni plodne i wogole , 12stego mialam miec@ i nie mam, dzis 4 dzien luteiny i w majtach nic...kompletnie i ta beta0,1 a myslalam ,że juz moze ciąza..;/

Gość ciekawska 22
nic mi nie mowil jakie przyczyny, od tak po prostu ze sam nie wie, zadnych stresow ,zadnych antybiotykow nic , a jak sie spoznial to max 7 dni to juz bylo bardzo duzo

Gość ciekawska 22
a co myslicie jeszcze na ten temat

Tutaj nikt nic nie wymysli skoro ciąży brak a gin nie wie od czego to to albo idź do innego albo czekaj. Zrob ewentualnie dziś test może wyjdzie ciaza