Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym zageszczacie gulasz

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak powyżej :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
niczym mięso kroję i oprószam mąką przed podsmażeniem i ta mąka zagęszcza potem gotową potrawę a jeżeli robię gulasz w piekarniku, to wkładam do środka kromkę razowca i ona się rozpada i zagęszcza sos

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No to niczym czy mąką albo razowcem? Polacy nie rozumieją pytań.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
oraz czepiają się bzdetów bez sensu zamiast pisać na temat :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja mąka ziemniaczana. Rozmieszuje trochę mąki w zimnej wodzie i dodaje na koniec gotowania jak już mam wyłączać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przy okazji spytam :-) Co jeszcze dajecie do gulaszu jakie przyprawy,warzywa ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
poszukaj w necie przepisu na gulasz flamandzki, to jest ulubiony gulasz mojej rodziny, bardzo intensywny, rogrzewający, idealny na tę porę roku robi się go z piwem, ale podczas gotowania alkohol wyparowuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość goscia
niczym nie zageszczam, nie opruszam maka, tylko nie daje za duzo wody, zeby potem trzeba bylo zageszczac. mieso z warzywami dusi sie w sosie wlasnym, prawie bed dodatkowego plynu i nic nie trzeba zageszczac :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×