Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski Robolek z UK

Kocham Polskę i mam zamiar do niej wrócić

Polecane posty

Gość Polski Robolek z UK

Jak tylko zarobię na mieszkanko i maszynę CNC (ploter laserowy do cięcia metalu) to wracam do Polski i zakładam własną firmę. Anglii nie lubię - jeden wielki kosmopolityczny śmietnik. Resztę życia chcę spędzić wśród ludzi mojej narodowości i rasy, mówiących w moim języku.Śmieszą mnie te wszystkie komentarze typu: "do Polski nie wrócę, bo mało płacą". Tak mówią tylko robole przez małe "r", a nie Robolki przez wielkie "R". ;)

Gość gość
Ale my tu właśnie ciebie najmniej oczekujemy . Zostań tam gdzie jesteś i nam średniej w kraju nie obniżaj .

Gość Polski Robolek z UK
A o jaką średnią chodzi? :)

Gość gość
Jaka by nie była brana pod uwagę to twój poziom ją znacznie obniża . A w ogóle to goń się popaprańcu .

Gość Polski Robolek z UK
Nie rozumiem źródeł tej agresji ;)

to kiedy wyjezdzasz z uk. Chetnie pomoge się pakowac i nawet odwiozę na lotnisko aby się upewnić, ze na pewno już pojechales. Będzie jednego buraka mniej....wszyscy na to czekamy....hahaha

Gość gość
To poczytaj co tu wypisujesz i sp... K u r w a już czuję jak mi iq spada .

Gość Polski Robolek z UK
Jak mi się powiedzie z biznesem po przyjeździe, to przynajmniej nie będę miał problemów ze znalezieniem młodej i ładnej Polki o niewielkim przebiegu. Polki w UK to tragedia niestety - taki wniosek sam się nasuwa po kilkuletnim pobytu w tym kraju ;)

Gość Polski Robolek z UK
kilkuletnim pobycie*

Gość Polski Robolek z UK
Gdy będę przy kasie, to będę miał rzecz jasna znacznie większe wymagania niż obecnie. Już nie tylko sprzątanie, pranie, robienie żarcia i bycie moją prywatną gwiazdką p***o, ale także bycie dobrą matką, dbanie o cały dom, umiejętność masażu relaksacyjnego, ciągłe szkolenie się pod względem technik seksualnych, żebym się nie nudził w łóżku itd itp. :)

Gość Polski Robolek z UK
No i co najważniejsze moja kobieta nie będzie miała prawa utyć. To straszne co czasem dzieje się z kobietami krótko po ślubie, jak zaczynają tyć jak tuczniki. Moja kobieta będzie miała zakaz tycia - zafunduję jej karnety do fitness-clubu.

Gość Polski Robolek z UK
Jeszcze o tym nie myślałem. Podejrzewam, że jeśli naprawdę się zakocham, to i tak te wszystkie wymagania przestaną mieć znaczenie, bo to ona owinie mnie wokół palca. ;)

Gość gość
Zuzia utopcie go gdzieś w Tamizie , proszę .

Gość gość
kochasz Polske, takis patriota, ale to nie PL, ale inny obcy kraj, daje ci prace i zarobek, zebys mogl sobie na to mieszkanko i maszyne CNC zarobic... Czemu Polska nie da ci tego, czemu w PL nie pracujesz na to, w koncu to twoja ojczyzna. Smieszny jestes pesudopolski patrioto. Jestes niczym wiecej jak zdradliwa szuja, ktora kompie tego, kto daje mu szanse na godne zycie, a im bardzij kopie cie ktos po d***e tym bardziej sie do niego lasisz, jestes jak kundel, do dobrego pana ugryzie, a do zlego bedzie sie lasil... Funciki ci nie smierdza, ale gardzisz krajem, ktory ci ja daje zarobic, takich jak ty-zdrajcow, ktorzy kazdego, kto daje im szanse na godne zycie, powinni na granicy oskubac ze wszystkiego co maja i nago przywiazac do konia i puscic po kamienistym polu. Jestes najgorszym rodzajem szuji, smiesza mnie tacy patrioci, pracuja dla obcych, funciki im nie smierdza..., a lataja po obcych ulicach z szalikami z napisem Polska, bo niby tacy patrici...

Gość gość
do tego wrocisz pewnie z wszystkimi chorobami wenerycznymi, ktore juz dawno w PL wyginely, szuja z uniwersalnym kluczykiem, ktory szuka niewolnicy, bo z mamusia pieprzyc sie nie wypada...

Gość Polski Robolek z UK
Żyjemy w czasach w których emigracja siły roboczej jest czymś normalnym. Zawsze tak było, że wyjeżdżało się z biednego kraju, zarabiało kasę w bogatszym kraju i inwestowało kasę w swoim kraju, żeby uczynić go bogatszym. To naturalne zjawisko. I polscy politycy nie mają tu nic do rzeczy - każdy rząd jest zazwyczaj wrogiem obywateli.

Gość Polski Robolek z UK
I nie muszę być nikomu wdzięczny za "godną płacę" i "pracę". To dzięki mojej pracy angielskie szuje i krwiopijcy się bogacą, bo płacą mi znacząco mniej niż musieliby zapłacić angielskim pracownikom. Tak więc jedyną szują i zdrajcą własnego narodu jesteś ty, głupia piczko (za przeproszeniem). Ukraińców, którzy pracują w Polsce na budowach też nazwiesz zdrajcami Ukrainy, bo wracają do swojego kraju i swoich rodzin z pieniędzmi i inwestują je w zakładanie własnych firm? Puknij się w swoje płaskie czółko.

Gość Polski Robolek z UK
Wdzięczne to niech będą te prymitywne żule i mamusie z wianuszkiem bachorów co pasożytują na brytyjskim podatniku (czyli między innymi na mnie) i perfidnie wysysają socjal.

Gość gość
kobiet nie bedzie miala prawa utyc, a ty wyłysiec, zobaczymy, komu pókjdzie lepiej:). No i uwazaj, zebys sam nie utył - to nie jest tylko domena kobiet:)

Gość gość
Dogadać się nie umiesz to się czujesz zagranicą jak debil, proste. Polaki robotnicy ;)

Gość gość
Robolku, jak wygra UKIP to bedziesz noznkami i raczkami sie trzymal swojej pracy w UK, zeby ci czasami darmowego bileciku do PL nie dali. Jak chcesz na mieszkanko w PL zarobic, to w*********j do swojej ukochanej ojczyzny niech ona ci da kase, bryjskim pasozytom laski nei robisz, nikt cie tutaj nie zapraszal, tylko sam sie wp******iles im do ich kraju. Jak ci sie nie podoba to won spowrotem... do swojej ukochanej mamusi-ojczyzny, co cie wyganala na poniewierke do obcych panow robic...

Gość Polski Robolek z UK
A ty kim jesteś sfrustrowana kobieto? Nie Polką? Kraj jak kraj, zarządzany przez debili i złodziei. Ojczyzna to coś za co oddawały życie całe pokolenia Polaków przez ponad tysiąc lat - pomioty po żydokomunie tego nie zmienią. ;)

Gość Polski Robolek z UK
Mówię biegle po niemiecku, angielsku i rosyjsku - tego ostatniego języka nauczyłem się od przyjaciół z RUSnetu i mojej byłej dziewczyny-Rosjanki, którą poznałem jeszcze podczas studiów.