Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beairl83

objawy ciazy przed terminem miesiaczki

Polecane posty

Gość beairl83

czesc:) wiem, ze ten temat byl juz poruszany wielokrotnie, ale nie mam kogo sie poradzic. . staramy sie z partnerem o dziecko prawie dwa lata. jestem 3 miesiace po laparoskopii. nie raz nakrecalam sie, ze to juz. niestety zawsze nadchodzila@ :( obiecywalam sobie, iz nie bede sobie wyszukiwala objawow. ale tym razem czuje sie zupelnie inaczej. zawsze przed @ zmagalam sie z zaparciami, bolem piersi od owulacji. teraz mam@ dostac 31.10.2013 a piersi pobolewaja mnie tylko drugi dzien(i troche inaczej niz zwykle-bardziej z boku i sutki przy najmniejszym dotyku). samopoczucie jest ogolnie slabe. mometami podbrzusze boli jak na pare godzin przed@. do testu pare dni. moze mi cos podpowiecie? nawet jezeli bedzie to kubel zimnej wody

Gość beairl83
czy nikt nie moze mi pomoc?zamaiast sie uspokoic, to coraz bardziej sie nakrecam. piersi coraz bardziej mnie bola. i to tylko z boku. az po pachy. mam chwilami bol jak by zaraz mialo mnie zalac:(

Gość gość
Normalne objawy fazy lutealnej.

Gość gość
pierwsze objawy ciąży, pamiętam jak dziś objawy... pierwsze co spóżniał się okres, .. po 5 dni od dnia w ktorym miał być okres, moje piersi troche napuchly i dosc dziwnie bolaly, wykonanalm test i dwie kreski jak nic, a dzis to piekna 3 miesieczna dziweczynka

Gość beairl83
no w sumie ja mam jeszcze pare dni, bo @ jak ma przyjsc, to bedzie dopiero w czwartek. zdaje sobie sprawe jak ciezko sie nie nakrecac, ale.. same wiecie jak to jest

Gość gość
ja także jeszcze przed okresem przeczuwałam, ze mogę byc w ciąży...pamiętam, ze byłam osłabiona, było mi niedobrze, mialam nudnosci, bolaly mnie piersi - zwlaszcza sutki i macica, jak przed okresem...

Gość beairl83
i okazalo sie, ze udalo Ci sie?

Gość gość
Tak,dwa dni po terminie okresu zrobilam test i wyszly dwie kreski:-)

Mi się wydaję, że za bardzo się nakręcasz. Podobno im bardziej człowiek o tym myśli tym trudniej jest zajść w ciąże. Wyluzuj, co ma być to będzie :). Myślę, że jak trochę odpuścisz sobie to zwiększą się szanse. Niestety stres "zabija" owulacje.

Gość gość
W tematach damsko-męskich, uczuć i seksu (i nie tylko) wypowiedz się, oraz sprawdź co myślą inni na Podane.pl

Gość Anonina
Ja w sumie zrobiłam 3 testy i wszystkie negatywne a okresu nie mam już 10 dzien... temp. 36,9 -37 od trzech dni... fajnie by było jakby jednak tam coś się w środeczku rodziło :) A wy jak myślicie? Jest jakaś szansa?

Gość beairl83
Anonina nie jestem ekspertem, ale wydaje mi sie, ze moglo Ci sie udac. a robilas test z krwi? z tego co czytalam, to mozesz miec za niskie stezenie hormonow w moczu. TheNawojka to jest pierwszy cykl od jakiegos czasu kiedy sie raczej nie nakrecalam. zaczelam myslec,iz moze sie udalo, bo czuje sie zupelnie inaczej niz w poprzednich cyklach