Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobie aga

Nie wiem już kompletnie co mam robić

Polecane posty

Gość sobie aga

Jestem młoda, zajmuję się fotomodelingiem, lubię wykonywać tą pracę, ponieważ to moje hobby. Podejmując się tej pracy wiem, że nie mogę napychać się słodyczami i nadmiernie jeść fast-foodów ( nie mówię, że się głodze jedząc na dzień listek sałaty, ale poprostu ja preferuję zdrowę i fit odżywianie, bo przecież to nawet poprawia samopoczucie ! ) Niestety moje najlepsze przyjaciółki tego nie rozumieją... Non stop wypominają mi, że jem jak anorektyczka, że zamiast iść na odiad do KFC wybieram Salad-Story, że nie chce z nimi jeść w piątek tłustej nutelli oraz lodów. A najgorzej jest gdy słyszą jak opowiadam im, że byłam na siłowni albo ćwiczyłam z E. Chodakowską .. Nie chcę wpadać z nimi z konflikty, bo przyjaźnimy się od lat, ale poprostu to jest mój styl życia i nie zamierzam go zmieniać, a one tego nie szanują i ciągle mi dogryzają co mam robić ?!

Gość gość
Jeśli wartość kaloryczna twojego jedzenia jest na poziomie minimum 1300 kcal, a nie przekracza 2000 kcal (podejrzewam, że ważysz jakieś 50-55 kg to 1800 jest twoim normalnym zapotrzebowaniem przy regularnych treningach ) to jest ok. Nie opisałaś swojego codziennego menu i gramatury posiłków, więc raczej ja nie mogę napisać, czy twoje psiapsióły mają rację odnośnie porcji anorektyczki. Natomiast źle robią nakłaniając cię, do własnych nawyków żywieniowych, które nie są dobre, oraz wyśmiewając dbanie o kondycję fizyczną. Moim zdaniem, najpierw to one powinny się zabrać ostro za siebie, lenie wstrętne, a dopiero potem brać się za krytykę innych.

Gość gość
Zjedz coś słodkiego i spadaj z tą reklamą.