Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlm a działalność gospodarcza

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mógłby mi pomóc i napisać czy konieczne jest zarejestrowanie działalności gospodarczej po podjęciu współpracy z firmą networkową.Jakie są regulacje prawne np.(dz.ustaw) i jakie obowiązują przepisy podatkowe w tej materii.Z góry dziękuję osobie która ma taką wiedzę.

Gość gość
MLM to naciąganie ludzi i oszustwo , więc jako złodziej i oszust nie musisz rejestrować firmy i płacić składek

Gość gość
MLM nie jest oszustwem. Jest to jak najbardziej sprawdzony system. Zapraszam na moją stronę, by dowiedzieć się więcej, a także można podjąć współpracę. Napisz do mnie, a dowiesz się więcej : karolina.betterware@vp.pl

Gość gość
ta i trzeba zamawiać coś kupić i jeszcze wciagac w to innych ludzi , jaki to zysk jak trzeba zamawiać produkty i za nie płacić i jeszcze szukać "frajerów" którzy zechcą kupić kostke mydła za 120zł?

Gość gość
no bo to jest właśnie cały MLM , kupować chińskie badziewie kilkadziesiąt albo kilkaset złotych za które dystrybutor płaci grosze , tak jak komplet garnków do zdrowego gotowania , albo super pościel itd itd , równie dobrze można wejść na e-bay i kupić to samo badziewie za kilka złotych ot cały MLM