Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Olga

coraz więcej kobiet jest w związkach z kobietami

Polecane posty

Gość _Olga

albo ja mam takie wrażenie, albo coś się strasznie pozmieniało:) wśród waszych znajomym też ostatnio stało się to częstym zjawiskiem? oczywiście w żaden sposób mi to nie przeszkadza poprostu dziwi, że już faceci przestają cieszyć niektóre kobiety

Gość gość
taka moda na bycie homo

Gość _Olga
moda modą ale mnie kobiety nie pociągają:)

Gość gość
i coraz wiecej pedalow tragedia !

Gość gość
kobiety uważają, że im gorszy facet tym atrakcyjniejszy ale z takimi zwykle nie da się związku zrobić normalnego a normalnego faceta traktują jak ciepłą kluchę. Nic dziwnego, że kobiety zaczynają wiązać się masowo z kobietami.

Gość _Olga
hahaha tego jakoś nie zauważyłam, wg raczej u kobiet staje się to bardzo powszechne :)

Gość _Olga
no nie do końca każda kobieta lubi złych mężczyzn,

Gość gość
media fałszywie kreują to jako normalne i powszechne zjawisko

Gość gość
Kobiety z natury są biseksualne całuski, przytulania, trzymanie się za rękę, na przywitania buziaczki, dotykanie swoich piersi itp. tylko kobiety masowo tak potrafią

Gość gość
a to nie jest normalne nie bylo i nigdy nie bedzie !

Gość gość
Wydaje ci sie, kiedys po prostu ci ludzie na sile wchodzili w związku z kobietami/mezczyznami albo byli samotni, teraz mogą bardziej swobodnie o tym mowic, zyc razem itp. Ludzi homo wcale nie przybylo, jest ich ok 1,5-2% 🖐️

Gość _Olga
no jak dla mnie to normalne, i nie uważam, że Ci ludzie powinni siedzieć w domu i ukrywać się przed światem. A najlepsze jest to, że to są naprawdę fajne laski, wykształcone, zabawne mają pasję i ciekawe życie

Gość gość
nie wiem co tam kobiety mają w głowach ale zwyczajny facet drugiego faceta kijem by nie ruszył i w tym jesteśmy lepsi że wśród mężczyzn homo to pojedyńcze wybryki a nie masowa moda

Gość gość
staszek spod monopolowego Normalnego faceta nikt nie traktuje jak ciepłą kluche, mylisz pojęcia prawiczku xxxx Właśnie coraz częściej się go traktuje dlatego, że coraz gorsze są kobiety. choćby wulgarna kobieta nie będzie uważała za męskiego faceta, który nie klnie a wręcz będzie widziała w nim ciotę a tego bardziej wulgarnego od niej będzie widziała za męskiego. Dlatego też kobiety coraz częściej wiążą się z patologicznymi facetami bo tylko w ich oczach są męscy.

Gość _Olga
może wchodzili w związki na siłę tego nikt nie wie. Ale można zakładać, że tak było wg mojego odczucia najwięcej takich par jest w dużych miastach bo tu giną w tłumie, ale na małej wiosce rodzina pewnie by miała przesrane

Gość _Olga
no teraz to już przesada, znam wiele par mieszanych i nie ma w nich chamstwa i przemocy. Zależy w jakim tow ktoś się obraca

Gość gość
niech robią co chcą ich życia ich wybory i ich ewentualne konsekwencje ja osądzać ich nie będe. Niemniej do końca normalnym nie jest gdy wśród dwóch gejów jeden pozoruje siebie na kobietę w sensie zachowania, modulacji głosu, ubioru, dokładnie tak samo jak wśród lesbijek gdzie jedna zazwyczaj próbuje być facetem: workowe ciuchy, męski chód, męska fryzura itp. Homoseksualiści na siłę próbują upodabniać się do normalnych par, gdyby ich orientacja była naturalna takie coś nie miałoby miejsca.

Gość gość
Nie przesada tylko tak to działa w kobiecych głowach. Facet ma być w stosunku do kobiety: wyższy, grubszy, lepiej zarabiający, mający więcej pasji, posiadający większy majątek, bardziej agresywny, bardziej wulgarny itd. Mimo, że oboje mogą mieć/mają prawo jazdy to facet ma być kierowcą. Pewnych rzeczy kobiety po prostu wymagają i tego się trzymają. Rzadko kiedy można spotkać związki choćby w jednym aspekcie odwrotne.

Gość _Olga
dla niektórych źródło:) więc nie ma się co tak denerwować :)

Gość _Olga
większy grubszy, lepiej zarabiający i do tego kierowca hahahaha

Gość gość
staszek spod monopolowego P********z, siedzisz pewnie w domu, czytając kafe, waląc konia przy p***olach, a tak naprawdę gowno wiesz o kobietach. Internet to nie źródło informacji o tym. xxx Nawet nie ma o czym z tobą rozmawiać bo masz zaściankowe i spaczone myślenie na świat. Ze swojego życia nie muszę ci się spowiadać lecz kontakt z kobietami mam praktycznie codziennie.

Gość gość
Kto w związkach jest najczęściej kierowcą - facet Kto w związkach najczęściej więcej zarabia - facet Kto w związkach najczęściej jest wyższy - facet itd. Z czegoś to wynika. o właśnie te aspekty, o których pisałem. To samo tyczy się zachowania. Kobiety wymagają kogoś na swoim poziomie albo wulgarniejszego a skoro kobiety z kulturą dziś często mają na bakier i to facet musi mieć by wzbudzać jakiekolwiek zainteresowanie.

Gość gość
staszek spod monopolowego Tak się tłumacz c***o. I nie nazywaj się normalnym bo takim nie jesteś xxx No tak dla dzisiejszych kobiet jestem c***a bo nie nadużywam alkoholu, nie popalam trawy, nie mam wyroku, nie klnę i nie interesuje mnie skakanie z kwiatka na kwiatek. Kiedyś byłbym uznawany za normalnego ale postrzeganie mężczyzn przez kobiety się zmieniło gdyż same kobiety się zmieniły.

Idąc dalej twoim tokiem myślenia jak kobieta jest głupia to będzie chciała jedynie głupszego od siebie faceta a jak jest głodna to będzie chciała takiego który jest jeszcze bardziej od niej głodny :D

Gość _Olga
gość Kto w związkach jest najczęściej kierowcą - facet Kto w związkach najczęściej więcej zarabia - facet Kto w związkach najczęściej jest wyższy - facet a teraz odpowiedz na pytanie który facet chce mieć wyższą dziewczynę, który lubi jak się go wozi. a co do zarobków to różnie się teraz układa :P

Gość gość
Ja lubię jak kobieta jest wyższa, bo bliżej moich ust są jej piersi :) Wspaniale jak kobieta wozi faceta, bo można sobie pozwolić na drinka :) A jak kobieta zarabia więcej, to nie zrzędzi, ze nie ma na "waciki" :)