Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka99

Mój chłopak zakochany w swoim psie

Polecane posty

Gość Olka99

Pewnie pomyslicie,ze jestem jakaś nienormalna,że jestem zazdrosna o psa partnera... jego pies jest juz bardzo stary i on nie moze tego zrozumiec,ze jest z nim juz coraz gorzej i duzo mu nie zostalo... Ostatnio czyms sie zatrul i rodzice chlopaka do niego jak on byl na studiachh dzwonili powiedziec mu,ze jest z nim fatalnie, a on ... ma 21 lat i mial lzy w oczach... Zawsze tak "loto" a tym psem : "Mówi moj dobry pies" "moja kochana mordka" a jak jestesmy na studiach mnie lapie za twarz i mowi "łapie cie jak dobrego psa " ;/;/ Jak mnie to denerwuje,bo za mną taki nie jest ... ;/ Naprawde on nie jest za mna taki jak za swoim psem.Jego ojciec tez jest taki za tym psem,ze szok... !!! Czy ja przesadzam ?

Gość gość
Tak, przesadzasz. Opowiem Ci coś. Miałam kiedyś bardzo starego psa, suczkę, z która dorastałam i właściwie towarzyszyła mi ona większość życia. Przepiękna spanielka. Po 12 latach jej zycia zaczęło jej szwankować serce, dostawała paraliżu co jakiś czas. Któregoś razu jak siedziałam z moim ówczesnym chłopakiem w pokoju u mnie, a moi rodzice byli w IIm pokoju, okazało się, ze pies za bardzo nie kontaktuje, cos się z nim działo. Zrobiło się zamieszanie, zaalarmowałam rodziców ze cos się dzieje z psem, a mój chłopak siedział dalej w pokoju, czytał gazetę, nic go nie interesowało. Zawsze mówił ze nie lubi zwierząt, ale to zdarzenie potwierdziło, że faktycznie tak jest. Ale ja nie mogłam zrozumieć tej jego znieczulicy. I zauważałam, że nigdy nawet mojego psa nie pogłaskał. I między innymi to konkretne zdarzenie przekreśliło mojego faceta w moich oczach. Nie chciałam być z taką osobą. Powinnas cieszyć się że Twój facet to wrażliwa osoba, a jego pies to dla niego członek rodziny. Czyżbyś była tak pusta że tego nie rozumiesz?

Gość gość
To twój chłopak to Kudłaty z filmu Scooby Doo

Gość Olka99
Czasem mysle ze laczy ich seks analny.:( Jestem zazdrosna.!!!

Gość Olka99
Posluchaj. Gdyby nie ja, to ten pies dokladnie rok temu bylby uspiony,bo mial sparalizowane nogi. I to wlasnie ja znalalazlam najlepszego weterynarza dla niego, pojechalismy tam z tym jego psem,a potem oboje sie poswiecalismy i przez 2 msc dzien w dzien rehabilitowalismy go... wiec nie obrazaj mnie ok ? Uwierz mi,ze jestem bardzo bardzo wrazliwa osobą,ale Po prostu ja nie moge tego zrozumiec,ze on nie jest dla mnie taki czuly,rozumiesz? On jest typem osoby,ktora nie mowi "kocham" "Kochanie" "Skarbie"...

Gość MadameBijou_
Anal jest wazny.Daj mu d**y i bedzie czuły i dla Ciebie....

Gość gość
Ja Cię nie obrażam, sama to robisz konkurując z psem. To że czule do Ciebie powie, to jeszcze o niczym nie świadczy. Jeśli wiesz że Cię kocha to w czym problem? Niektórzy faceci już tacy są,,,i już.

Gość huf
Czyżby Twój chłopak zdradzał Cię z psem? ;)

Gość gość
Rozmowy w toku odcinek 6969:D (Zoofilia) :D