Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKOKi ROZWOJOWE czy Wasze dzieci przechodziły wyraźnie

Polecane posty

Gość gość

mój synek jest na przełomie 3 i 4 miesiaca i nagle zminił sie nie do poznania. Trwa to już 4 dzien i zaczynam wątpić,. że to skok rozwojowy, Oszaleć mozna, ciagle marudzi albi histeryucznie płacze. Na pewno go nic nie boli

Gość gość
u mnie to samo, córka ma 3,5 miesiąca, najgorsze jest to, że ten skok może trwać od 14 do 19 tygodnia i jest ponoć jednym z trudniejszych w ciągu pierwszego roku, potem w 8 miesiącu też nieciekawie, u nas zmiana sposobu bycia dziecka trwa już jakieś 2 tygodnie, do tego przestała spać w dzień, jak już zaśnie to na 30 minut a potem marudzi okropnie albo płacze :( trzeba przetrwać

Gość gość
mój te ż w dzien spal dosyc ladnie, szcvzegolnie rano mial 2, 3 godzin a drezmke. Treaz spi doslownie po 10 minut, wieczorami ze zmeczenia szaleje okropnie.Histerycznie placze,potrafi w ciagu sekudny sie zanosic od placzy po czym usmiech asie. Noszenie go niewiele wtedy po,aga. Wysiadam czasem

Gość gość
u nas rano była drzemka 2h, teraz trzeba się napocić, żeby dolulać/dowozić wózkiem dziecko do 1,5h a i to rzadkość, najczęściej jest 30 minut. Wczoraj w ciągu całego dnia spała 1,5H :(, była okropnie marudna cały dzień z tego niewyspania, a zasnąć nie potrafiła, nie chcę nawet myśleć, o której jutro wstanie po zmianie czasu :O

Gość dns
u mnie taka sama p***a :o dzisiaj spała w dzień może z godzinę.. wieczorem była tak zmęczona, że płakała mega histerycznie i nie mogła się uspokoić i zasnąć- dwa razy zasnęła na 5 minut. Porażka. wysiadam :(

Gość gość
U nas wlasnie skok 8 miesiaca. MASAKRA!!!! Doslownie wiesza mi sie na nogawce I nie moge nigdzie nawet kroka zrobic :( spac nie, jesc nie, pick nie, lezec nie, siedziec nie, nie, nie I jeszcze raz wszystko na nie. W nocy tez sie budzi I tez jest na NIE :( czeka nas jeszcze kolo roku kolejna jazda, potem bunt 2 latka, 3 latka ,4 latka........ I tak dozywotnio ;)

Gość gość
nasz konczy 3 mc i tez juz sie zaczela jazda.. dokladnie tak jak opisujecie.. ryk niemilosierny jakby go ze skory zywcem obdzierali, straaasznie marudzi, malo spi, kiepsko je, tez potrafi w jednej chwili drzec sie a za sekunde smiac sie i gaworzyc.. az sie odechciewa jak sie czyta bo ja juz wysiadam.. zastanawiam sie kiedy zapuka policja bo takie wrzaski odchodza u nas jakby jakas krzywda mu sie dziala.. MASAKRA

Gość gość
My przechodzimy skok 8 miesiwca poprostu paranoja mam dosc .ciagly placz wszystko Na nie. Tysiac humorow w ciagu sekundy masaaaakra niech to sie juz skonczy !!!

Gość gość
moj drugi synek,z natury bsrdzo grzeczny,prEszedl okropnie wszystkie skoki rozwojowe