Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczucie Czy to Chlopak Czy dziewczynka

Polecane posty

Gość c iężarna
Ja od początku czułam że będzie chłopak, nie to że chciałam, bo przy pierwszym jest mi to obojętne ale tak czułam. Co prawda nie mogę tego jescze potwierdzić ostatecznie bo termin mam na za tydzień, ale dwóch niezależnych lekarzy stwierdziło że chłopiec + usg 3d + moje przeczucie:)

Gość gość
Powiem wam tak. W pierwszej (do tej pory ostatniej) ciąży wszyscy mówili że chłopak i ja też tak sądziłam , ba, nawet tak czułam. W dniu nieplanowanej cc, słyszę od lekarza " Gratuluję ślicznej, zdrowej córki " i powiem wam że aż łzy mi stanęły w oczach , tej która uwielbiała chłopaków i nie wyobrażała sobie mieć córki. Podali mi ją blisko twarzy by mała poczuła mój zapach i mogłam ją ucałować, była taka spokojna i pachnąca :). Przyszliśmy do domu w którym czekała na moje dziecko chłopięca wyprawka którą z dumą kompletowałam i nagle poczułam się okropnie bo miałam uczucie że zawiodłam moje dziecko :D, że nie była oczekiwana jako dziewczynka że musiałam jej włożyć śpiochy w autka i rozpłakałam się jak stuknięta że kiedyś byłam taka próżna, że nie wyobrażałam sobie dziecka płci żeńskiej a przeciez trzymałam ją w ramionach i czułam że to własnie było moje przeznaczenie . Pomyślcie że byłam przewrazliwioną wariatką ale ja tylko chcę wam uświadomić że każde dziecko musi być chciane i pięknie przywitane, obojętne czy dziewczynka czy chłopiec. Dziś wiem że dziewczynki są cudowne (moja ma już 3 latka) i jak zajdę w drugą ciążę to nawet nie pomyślę o konkretnej płci bo to nieistotne.

Gość gość
Ja wiedzialam ze bede miala chłopca już 2 lata przed zajsciem w ciaze. Moje dwie przyjaciółki maja zdolności paranormalne i wnawialy mi zbóż cienia wątpliwości ze bede miala synka. Mimo tego jak zaszłam w ciaze to wierzylam ze może być dziewczynka, marzylam o dziewczynce, synka tez chcialam ale pierwsza córkę. Mialam wręcz na tym punkcie obsesje. Kiedy usg potwierdziło chłopca zalamalam sie ale już po tygodniu oszalalam z miłości do mojego chlopczyka. Nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy by ten mój mały boy okazal sie dziewczynka.

Gość gość
"zdolności paranormalne" dobre sobie :D Ja miałam przeczucie od początku, że dziewczynka i tak też jest.

Gość gość
Tak, zdolności paranormalne. Kopara by ci opadla gdybyś osobiście je poznała. Widać nic o życiu nie wiesz...jak ja współczuje takim ograniczonym niemotom...

Gość gość
Jakby jedna z Nich opowiedziała ci pól twojego życiorysu nic o tobie nie wiedząc to byś spokorniala...

Gość gość
Ja chcialam dziewczynke ale mialam przeczucie ze chlopak poczym okazlo sie na badaniu ze jednak girl i ciezko bylo mi sie przestawic bo pokochalam i zaakceptowalam chlopca. Teraz juz znowu przyzwyczailam sie ze dziewczynka ale zajelo mi to miesiac chyba.