Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sówkamaluuutka

Boję się ludzi uchodzących za idealnych

Polecane posty

Gość Sówkamaluuutka

No dobra, może nie idealnych, ale takich, który niewiele brakuje do ideału. Jest w nich coś nieprawdziwego, drażniacego. Nigdy nie chciałabym takiego chłopaka - źle bym się czuła z kimś takim. Czy ma ktoś podobnie?

Gość Sówkamaluuutka
Dodam, że już kiedyś spotkałam kogoś takiego na swej drodze, zauroczył się mną i dawał do zrozumienia, że ma ochotę na więcej, ale z jakiegoś powodu mnie ta osoba irytowała, mimo że była to tzw. dobra partia.

Gość Saraewa
Może czujesz się przy nich gorsza i dlatego tak masz?

Gość gość
Ludzi "uchodzących za idealnych" to nie znam;znam za to "ludzi uważających się za idealnych":O:O:O

Gość Sówkamaluuutka
Nie wiem. Może. Przede wszystkim wydają mi się tacy nieprawdziwi, sztuczni. Wolę kogoś z problemami, normalnego, kto zna życie, kto z niejednego pieca jadł. Czuję się z takim człowiekiem swobodniej.

Gość gość
Ja nie lubie takich kenow i barbi, lubie ludzi krorzy maja ciekawa ,niebanalna urode.

Gość Sówkamaluuutka
Takich to ja też znam, niestety.

Gość Chmuuuuurka spadajaca
Zapewniam Cie, że tylko takich udają. Łatwo ich złamać :)

Gość Sówkamaluuutka
Wiesz co, ja mam świadomość, że nie zawsze jest to ich wina, czasami są to naprawdę mili ludzie, którzy się nie wywyższają, ale i tak dostrzegam w nich coś irytującego. Próbuję z tym walczyć, ale ciężko mi to przychodzi. Gdy spotykam na swej drodze faceta, który uchodzi za człowieka sukcesu, jest przebojowy, błyskotliwy, przystojny, perfekcyjny, odnosi spektakularne sukcesy, jest uwielbiany przez innych, ogólnie rzecz biorąc, błyszczy, dziwnie się czuję w jego towarzystwie. Wolę kogoś niedoskonałego, niepoukładanego, ale prawdziwego.

Gość Sówkamaluuutka
Gość - ja tak samo. Piękno to pojęcie dość względne dla mnie. Nigdy nie podobali się faceci uważani powszechnie za przystojnych, nie potrafiłam dostrzec w nich nic ciekawego. Przemawiają do mnie za to ludzie o specyficznym typie urody, niepokojący, ze skazą.

Gość Bardzo Stara Panna
Masz kompleksy chyba.Czujesz się gorsza i dlatego źle się przy takich czujesz.