Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci zdradzają smutna żona

Polecane posty

Gość mno_gosc
"kobiety zdradzają ,bo są zaniedbywane przez mężów i nie mogą się doprosić sexu od niego..." No prosze, faceci zdradzaja z tego samego powodu. Szkoda zycia na czekanie, az szanowna malzonke przestanie bolec glowa.

Gość gość
moja żona jest już po 30-tce i już mnie nie podnieca. Ja mam 35. Cycki wiszą jej do pasa, fałdy na brzuchu, rozstępy, zwisająca "maciora" no i kurde wiadro. Fakt, że urodziła nam dwoje dzieci, no ale nie dba o siebie. Jest między nami totalna rutyna. tylko ku*wa po bożemu i to wszystko. Już jakieś pół roku nawet mi nie staje. Zrobiła się z niej mamusia. A gdzie żona? No i jakieś pół roku temu poznałem 23-latkę. Spotykamy się. Sex jest za*ebisty. Poczułem się znowu młodo. Odżyłem w końcu. Jesteśmy sobie bardzo bliscy. No i chyba się rozwiodę. Nie dziwcie mi się. Każdy by tak zrobił. Nie będę ku*wa dziadem przez resztę życia. Ja chcę jeszcze pożyć.

Gość gość
Amen k***a mać. Tak jest z żonami

Gość gość
No to dziwne macie te żony.Ja też urodziłam dziecko,a szczupła jestem,cyc stojący i zero rozstępów.Seks jest prawie codziennie, różny, różnisty.A i jesteśmy 15 lat po ślubie.

Gość gość
Wyjątek

Gość gość
Ale swoją drogą tak się zapuścić...bleee.Chyba nie mogłabym na siebie patrzeć.

Gość gość
nie rozwiedziesz się,bo cie alimentami zaje...ie

Gość gość
nie rozwiedziesz się,bo cie alimentami zaje...ie

Gość gość
Do kogo te slowa?

Gość gość
Nawet zbytnio nie chce stawać przy takiej żonie a potem mówią że mąż słaby w łóżku

Gość taki jeden mąż
Ale to wszystko pokręcone... Towarzystwo inteligentne jak polscy politycy - perspektywa jednej kadencji, a potem nieważne... Ślubu nie bierze się tylko z powodu nocy poślubnej. Żeby się z kimś związać, trzeba doczytać, że w warunkach jest też "...i na złe". Nie po to dwoje ludzi się wiąże, żeby po ledwie kilku latach szukać nowych wrażeń. Tyle, że nie ma sensu o tym pisać - jak ktoś to rozumie, nie potrzebuje tego czytać. Jak nie rozumie - jeszcze nie dorósł (pytanie, czy kiedyś dorośnie pozostawmy otwarte). Jedno co faktycznie da się zaobserwować (choć może to tylko wrażenie) - autentycznie wygląda na to, że liczba rozejść i rozwodów rośnie i to nazbyt szybko... przykre.