Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 5 tyg ciazy i postanowilam usunac poniewaz

Polecane posty

Gość gość
pozatym jeśli figure i swoja wygode wartosciowujesz pod względem zycia nie narodzonego..to ja przepraszam pytan już nie mam dobranoc.

Gość gość
aborcja dobra ?dla kogo?myslisz tylko o sobie.moze lepiej się wykastruj,zebys nie mysiała nikogo zabijac.ja jestem za kastracja czy podwiązaniem jajnikow takich bezmozgowych panien .dobrej nocki

Gość gość
moze i zwierzecy ale chociaz przyjemny i odprezajacy

Gość gość
studentka---inaczej puszczalska w obecnych czasach...nawet oceny zdobywacie d**ą...kiedyś trzeba było się uczyć na studiach a teraz to tylko bzykanie wam w głowach i tak to się kończy....tragedia...gorzej niż k***a pod latarnią...

Gość gość
chyba podalam kilka powodow, nie ma to jak oceniac wybierajac wybiorczo zdania ktore ci akurat to komentarza pasuja

Gość gość
żaden,ale to żaden powod nie stawia się ponad zżyciem.no ale ty jesteś jaka jesteś wiec wspolczuje

Gość gość
a jednak stawia wybierasz cierpienie czy jego brak? wybierasz starosc czy wieczna mlodosc? wybierasz bol fizyczny czy metafizyczna nicosc? wybierasz nude, strach?

Gość gość
no tak grunt myslec o swojej przyjemności,ale już ponieść konsekwencje to nie?zjesc batonika -przyjemność,ale ze w bioderka pojdzie to już inna sprawa..chociaż trzeba przyjąć na klate jak się go zezarło,ze można utyć...głupie porównanie ,ale mniej wiecej

Gość gość
jakbys nie przeczytala pierwszego posta usuwajac dziecko robie to dla niego, to wszystkie matki sa egoistkami bo to one chce miec dzieci

Gość gość
no tak robisz to dla niego ..bo ono chce zebys je zabiła..wiesz co ..tak naprawdę jesteś jakas gowniara,ktorej się nudzi,w ciąży nie jesteś i gdybasz...dobrej nocki.z drugiej str kompa można pisać bajeczki...dobranoc dzieciaku@

Gość gość
i powiem ci tyle,ze jak się ma dziecko to człowiek wyzbywa się egoizmu!bo wtedy licza się JUZ NIE TYLKO twoje potrzeby.wiec nie pisz w temacie o którym pojęcia nie masz

Gość gość
zupelnie nie potrafisz wejsc w moj punkt widzenia wspolczuje ograniczonych horyzontow i jednokierunkowego spojrzenia na swiat nie wszystko jest czarne albo biale

Gość gość
a jaki ty mas pkt widzenia i kto tu mowi ze sa 2 kolory?chyba ty- bialy zycie czarny smierc

Gość gość
Jedyne co napisze w tym temacie : Szkoda że twoja matka Cię nie usuneła, było by o jedną ku***e mniej :) Współczuje jej takiego dziecka

Gość gość
Do autorki-a tak poza tym to z głową Masz wszystko w porządku??

Gość gość
Trzeba się było nie pieprzyć. Faktycznie, jak się nie umiesz zabezpieczyć to tacy debile nie powinni mieć dzieci.

Gość gość
A założę się, że myślała, że pisze tylko ze mną, no dobra mówisz, że ktoś brał tylko argumenty które jemu pasują, to ok zaczynamy :) Znam wiele dziewczyn, które nie mają rozstępów, dużo ćwiczyły mięśnie kegla i nie były ani nacinane ani nie pękły, a co do wiadra to mięśnie się regenerują ale ty pewnie nie doczekałabyś tych 6 tygodni i już byś chciała z lekarzem na porodówce :) Ja miałam cc-szybko łatwo i przyjemnie :) dzięki dziecku odkrywam świat na nowo, przez 9 mcy nie nudziłam się, a mój syn właśnie tyle ma Jak masz dobry kontakt i POTRAFISZ sie dogadać to takie rzeczy to rzadkość na cb też ktoś łożył, ja akurat lubię na syna wydawać kase, co mi się wcześniej w głowie nie mieściło :) I ostatni najwazniejszy. Ja przez 22 lata mojego życia mam tyle miłości, że jakoś to co piszesz mnie nie dotyczy, a jak spptka-to szybko o tym zapominam.

Gość gość
wszystko cie dotyczy starosc brzydota przemijanie i smierc jestes slaba bo poddalas sie tym prymityznym instynktom zezwierzecona darlas ryja na porodowce rozkraczona przed calym personelem

Gość gość
a jaki ty mas pkt widzenia i kto tu mowi ze sa 2 kolory?chyba ty- bialy zycie czarny smierc XX ja zauwazam ze śmierc nie jest złem smierc moze byc piekna a wy trzymacie sie kurczowo tego marnego zycia uwazam ze jestem lepsza matka usuwajac dziecko wy narazacaie je na ten jak to sie zwyklo mawiac "padol łez" bo nie potraficie wybiec dalej w przyszłosc niz jeden dzien gora miesiac gardze wszelaka forma zycia

Gość gość
W takim razie po ch***uj żyjesz szmato? Gardzisz życiem to się zabij puszczalska dzi***wko :)

Gość gość
bo nie mam pewnosci ze znowu sie nie urodze chcialabym doprowadzic do zaglady kazdego istnienia na swiecie

Gość gość
Nie wiem co ty bierzesz ale odstaw to bo Ci szkodzi... Ja Ci obiecuje że już się nigdy nie urodzisz