Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirranda

Mam faceta starszego o 18 lat i jestem CHOLERNIE SZCZĘŚLIWA

Polecane posty

Gość Mirranda

Dlaczego nikt tego nie akceptuje i wszyscy mają mnie za utrzymankę? :(

Gość Mirranda
Jestem szczęśliwa w związku, ale ciężko mi wytrzymać to, że znajomi się ode mnie odwrócili. Tylko dlatego, że mam starszego od siebie faceta :(

Gość guest11
a ile masz lat jesli moge zapytac? chyba wazne jest to ze jestes szczesliwa I to ze on dobrze Cie traktuje, ze zwiazek jest udany. Znajomi sa chyba troche niedojrzali....

Gość Mirranda
mam 20 lat, ale... chyba zawsze czułam się jak 30latka :D wiem, że trochę śmiesznie to brzmi, ale tak mi mówią i ja tak czuję - zupełnie nie interesuje mnie typowe życie młodzieży. W związku jest mi idealnie, zastanawiam się nawet (wiem, że to bardzo wcześnie) nad zajściem w ciążę. No, ale nie można żyć tylko samym związkiem, pracą i studiami - a u mnie niestety ostatnio tak to wygląda...

Gość Mirranda
Po pierwsze - on mnie nie puka, tylko się kochamy. Po drugie się nie chwali, bo nie jestem nowym samochodem. Sam to kiedyś powiedział jednemu debilowi. Po trzecie znam prawie wszystkich jego znajomych i wiem że nie traktuje mnie przedmiotowo.

Gość gość
i chcesz cholernie miec z nim dziecko ?

Gość gość
Ależ oczywiście że ma cię na poważnie, nie wiem dlaczego młode dziewczyny są tak naiwne

Gość Mirranda
To nie tak, że chcę na siłę mieć dziecko. To jest tak, że czuję, że już bym mogła - że znalazłam odpowiedniego (z charakteru!), opiekuńczego (czasem za bardzo opiekuńczego) mężczyznę i że ja sama dojrzałam do roli matki. No tak - tylko co ze studiami i pracą (wymarzoną od dawna). Może on ma rację, że dla mojego dobra chce poczekać....

Gość gość
no chce poczekać, przecież jak mu się znudzisz i cię odstawi to po co mu dzieciak ?

Gość gość
Nie martw się, nie odstawi cię. Chce posuwać młodą dziewczynę, tylko dziecko mu w tym nie potrzebne. Weź się lepiej zajmij studiami (może poznasz jakiegoś studenta)

Gość Mirranda
A pisz sobie, że mnie rzuci. Ja i tak nie wierzę. On sam mówi, że moglibyśmy zalegalizować związek, to na pewno myśli o "odstawieniu" :D Nie znasz mnie - nie oceniaj. Nawet mój facet kiedyś myślał że mam 27 lat a nie 20. I dlatego to sie w ogóle zaczęło.

Gość 16latmlodsza
a ja mam faceta 16 lat starszego , mamy dziecko od 10 l i jest mi z nim zle... coraz gorzej.. doluje mnie czasem ..a boję sie go zostawic bo juz trochę 'stary" ..

Gość Mirranda
Mówił, że chce mieć ze mną dziecko - ale martwi się o moje studia. Ale jak się uprę, to ok. Więc zastanawiam się, czy się uprzeć czy jednak uznać, że ma rację.

Gość 16latmlodsza
ja tez olalam studia i teraz żaluję

Gość Mirranda
16latmłodsza - nie wszyscy faceci są tacy sami. Wiesz, my już się trochę znamy. Wcześniej przyjaźniliśmy się przez rok, teraz już prawie rok związku :)

Gość gość
Ja też poznałam na studiach starszego faceta (41 lat). Byłam mocno w nim zakochana. Prawił mi komplementy, bronił przed innymi i mówił że chce się ze mną ożenić. Było wspaniale, aż pewnego dnia (3 lata związku) zerwał kontakt. Przestał pisać i dzwonić. Wkrótce go spotkałam. Powiedział że jestem cudowna ale jest starszy i ten związek nie ma sensu. Już więcej się nie odezwał. Byłam załamana bo zrozumiałam że mnie wykorzystywał tylko dla sexu.

Gość 16latmlodsza
wiem , ze nie wszyscy są tacy sami , ale ja teraz mam 34 on 50 .. i wszędzie chodzę sama bo jest len .

Gość TheBoski
Chodź do mnie wymasuje ci otwór jezyczkiem

Gość 16latmlodsza
jasne jasne Ty co wieczor to proponujesz Boski ;p

Gość Mirranda
16latmlodsza może i jesteś bambucza ale , proszę cię weź mnie niepouczaj

Gość gość
Ja też byłam 2 lata w związku z starszym kolesiem . Do tej pory żałuję

Gość 16latmlodsza
nie pouczam , tylko mówię o moim związku , jestem zbyt skromną osobą, by innych pouczac ;p a Ty moze się przekonasz jesli z Tobą bedzie ;p

Gość Mirranda
Ja mam 20, mój 38. I to ja jestem chyba bardziej leniwa :D On się angażuje społecznie i samorządowo i takie tam ;) Wychodzi z synem z poprzedniego małżeństwa - a ja wolę posiedzieć z kotem na kolanach i poczytać książkę. Nie lubię sama wychodzić - generalnie raczej wychodzę z nim :)

Gość Mirranda
Buhahaha 16latmlodsza has mro kar , co w języku romani znaczy wyliz mi cipke

Gość KassiaK
ale durne dziewczę z Ciebie i nader wulgarne bez powodu ;p

Gość Mirranda
Ja tego nie napisałam Ktoś się podszywa.

Gość KassiaK
no coz jak chcialabys aby ktos ci wylizal, widac ten twoj pan teraz lize innej ;p he

Gość KassiaK
ja tez nie pisalam , ktos ;p hehe

Gość Mirranda
Wulgarna to Ty jesteś. Ja tego nie napisałam - nie mam zarezerwowanego nicka i ktoś się podszywa. Mój "pan" - jak to napisałaś - teraz sobie śpi. I nie odzywaj się proszę, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Gość gość
20 lat ??? Ty jeszcze gów'niara jesteś. Faceci szukają sobie takich dziewczyn po to by pobzykać przed starością, a jak mają szukać sobie partnerek życiowych to weźmie sobie taką co ma jakieś 35 lat.