Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirranda

Mam faceta starszego o 18 lat i jestem CHOLERNIE SZCZĘŚLIWA

Polecane posty

Gość goścowka
Batman musi powrócić

Nie mówię, że każdy młody jest zaniedbany. Na dodatek ja mam jak na 20latkę nietypowy gust co do mężczyzn - uwielbiam bardzo eleganckich, spokojnych, zrównoważonych facetów. Bardzo eleganckich - marynarka, dobra jakościowo koszula, porządny zegarek. To podstawa, żeby mężczyzna dobrze wyglądał. Dla mnie sportowa bluza odpada.

Gość gość
Ja mam 22 lata i studiuję. Poznałem dziewczynę o rok młodszą ode mnie. Była piękna i strasznie się w niej zakochałem choć mam opinię podrywacza. No ale ona mnie nie chce bo już ma faceta który ma 36 lat !!! Facet który zbliża się do 40' szuka sobie na siłę młodszą, a ja 22 lata i zostałem przez niego sam.

A może ona jest z nim szczęśliwa? Pomyśl o tym - ona ma prawo wybrać. Idę spać, bo się mój P. obudził i mówi, żebym wreszcie przestała siedzieć przed laptopem :D Dobranoc :)

Gość Mirranda
nareszcie poszła ta podszywaczka

Gość gość
Matko dziewczyno posluchaj tych wyzej bo dobrze ci radza.Dzieciak jeszcze jesteś. .samo to ze uwazasz sie za taka dojrzala w tym wieku swiadczy na odwrót .Sama bylam w związku ze starszym i dobrze ci radze ..poszukaj sobie kogoś w swoim wieku.

Gość ta co to wie
Miranda - powodzenia :) ja w wieku 27 lat poznalam faceta 14 lat starszego i jestesmy razem juz 14 lat jest superowo! jestesmy dla siebi najlepszymi przyjaciolmi, lubi podobnie spedzac czas, codzinenie godzinami rozmawiamy i roznica wieku w ogle w niczym sie nie zaznacza. wiem, ze u ciebie to troche wiecej i jestes mlodsza, ale to nie musi byc przeszkoda. jedna rada, ale to na pewno - studiuj, usamodzilnij sie, nie mysl teraz o dziecku. nawet w najszczesliwszym malzenstwie duzo lepiej i ciekawiej zyje sie, gdy kobieta ma swoje zycie, swoj swiat, rozwija sie intelektualnie. takze powodzenia i nie zrazaj sie nietolerancyjnymi ludzmi. jesli chodzi o rodzine i znajomych, to niestety musisz postawic na swoim, bo onie to mysla w konwencjach wioski - co sobie inni pomysla :P nie rob nic pochopnie, poznajcie sie dobrze i oby sie wszystko jak najlepiej ulozylo :)

Gość gość
Ja mam 20 lat starszego. Ma 54 lata i jest tak doświadczony i cudowny w łóżku, że nie wyobrażam sobie jakiegoś małolata

Gość gość
ale temu to napewno nie tylko spod pachy jedzie :) pewnie serek jest juz ;p

Gość gość
Małolata ??? a ty to kto jak nie małolat

Gość gość
gratuluję odebrania SOBIE kilkunastu lat życia na własne życzenie :) taki mały powrót do przyszłości :D:D

Gość gość
sex przedslubny sprowadza cierpienie

Gość gość
Poszukaj sobie może lepiej jakiegoś młodego, fajnego chłopaka a nie ze starym facetem się zadajesz

Gość gość
Później będzie jojczyła mając 30 lat, że facet już nic nie chce robić a rówieśnicy jej nie chcą :P

Gość gość
No właśnie, później już tak fajnie nie będzie. A facet powinien to wiedzieć i być odpowiedzialny i zrezygnować dla twojego dobra. Zrobiłby tak jakby mu na ciebie zależało, no ale widać że myśli tylko członkiem.

Gość gość
Racja ty masz 32 lata a on 50...