Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm kobiet

Polecane posty

Gość gość

Witam mam to otóż kochamy się już kilkalat z moją dziewczyną Tylko jest jedną martwiaca mnie rzecz otóż ona osiąga tylko orgazm poprzez palcowke lub minetke, pochwowego nie ma. Więc nas stosunek wygląda tak kochamy się jak uznajemy że koniec wychodzę z niej zajmuje się językiem jej cipka, Osiąga orgazmu w ten sposób strasznie mocne aż cała drży i jeczy, potem wchodzę Ja i kończę w srodku lub na zewnątrz A chciałbym skończyc z nią kiedyś razem podczas stosubuk Co o tym myslicie?

Gość gość
Nie myślimy . Twoja dziewczyna , Twój kłopot .

Gość gość
A długo tak ją posuwasz? A ona nie ma orgazmu

Gość gość
Kilo 3 lat się kochamy nie regularnie bo nie mieszkamy razem, kochamy się Max 4 razy miesięcznie Zawsze ma ekstra mocny łechtaczkowy ale zawsze muszę wyjść i lizać a chcielibyśmy razem skończyć Ona mówi że jej tak dobrze :-)

Gość gość
Ale ile trwa wasz stosunek? Jak w nią wejdziesz to ile za wyjmujesz?

Gość gość
Są kobiety które mają problem z orgazmem pochwowym, dlatego spróbujcie pozycji np od tyłu i podczas stosunku pieść jej łechtaczkę. Powinno być ok

Gość GOSC X56
ja robie tak ze obieram taka pozycje zebym mogl zajac sie jej łechtaczka, wtedy dochodzimy razem. albo przed jej robie dobrze ona dochodzi i wtedy sie kochamy, jest wtedy ok bo i ja i ona zadowolona

Gość gość
ja dochodze tylko na jednej pozycji jak leze na ukochanym :) wtedy moje łechtaczka ociera o niego a bardziej sie podniecam jak on jeczy :D

Gość GOSC X56
czasem tez robimy tak, ze moja ukoachana jest na mnie, ociera sie lechtaczka o mojego stojacego penisa, falujac tak w gore i w dol, jest to bardzo przyjemnie dla nas obojga, jak jest juz blisko to wchodze w nia i sie kochamy wtedy tez dochodzimy wspolnie:)