Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczotka do włosów Tangle Teezer

Polecane posty

Gość gość

Cześć Dziewczyny ! Teraz na różnych portalach zakupów grupowych rewolucję robi kompaktowa szczotka do włosów Tangle Teezer, podobno jest innowacyjna, świetna, nie ciągnie włosów itd. Mam pytanie, czy któraś z Was już ją zakupiła i wypróbowała ? Czy może ją polecić czy raczej odradzić ? Pytam, bo zastanawiam się po prostu nad nabyciem tego czegoś. Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość gość
badziewie, ale mały rozmiar przydatny np do torebki

Gość gość
Ja kupiłam ją jak był początek szału na nią, teraz na allegro mozna kupic spokojnie za 30 zl, ja wtedy dałam 60. Ale te 60 zl to najlepiej wydane pieniadze na "kosmetyk" do wlosow w moim zyciu. :) Jak dla mnie szczotka idealna - nie wyrywa wlosow, rozczesze kazdy kołtun. Myje wlosy codziennie rano i zazwyczaj po nocy nie moglam ich rozczesac jesli ich nie zwiazalam w warkocz na noc, teraz robie to bez problemu. :)

Gość gość
gość z 21:48 dziękuję za odpowiedź :)

ja się długo przed nią wzbraniałam, używałam szczotki z naturalnego włosia (która jest REWELACYJNA - ale niestety tylko do suchych włosów, nie po myciu. No i stąd tangle teezer). Ostatnio kupiłam TT i byłam BARDZO mile zaskoczona. Od jakiegoś czasu mam bardzo przesuszone włosy a przetłuszczającą się skórę głowy więc często je myję, i miałam problem bo włosy mi lecą garściami :( a ta szczotka naprawdę działa i jest delikatna, polecam!!!

Gość gość
dzięki Dziewczyny ! dzięki Waszym opiniom już ją zakupiłam :)

Gość gość
daj znać czy Ci służy;) Może tez się skuszę/

Gość aurelia_
Ja mam szczotkę Tangle Angel i wg mnie jest świetna. Rozczesuje bez szarpania nawet mokre włosy. Ma powłokę antystatyczną, więc włosy się nie elektryzują. Dostępna jest w kilku wzorach i kolorach. Do tego w przeciwieństwie do Teezer ma wygodną rączkę, na której można ją postawić.