Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to chyba ciaza

Polecane posty

Gość gość

Hej Kochane ;*. Jutro minie 2 tyg. od kiedy nie mam @ . Robiłam kilka dni temu 2 testy ( 3-4 dni temu)jeden wyszedł negatywny, a przy drugim była taka delikatna kreseczka ( taki jakby cień tej 2 kreski). Dzisiaj powtórzyłam test i znowu taka samo, prawie niewidoczna druga krecha. Oczywiście kochamy się z narzeczonym bez zabezpieczenia (staramy się by on nie dochodził we mnie, ale wiadomo różnie bywa ;P). Dodam, ze jeśli chodzi o jakieś dolegliwości to mam :nudności, bóle podbrzusza ( nie ciagłe, a takie przerywane, takie jak na @). Wizytę u gina mam dopiero w listopadzie, co o tym myslicie ?????

Gość goscccc
tak to ciaza,w dodatku mnoga,gratulacje

Gość gość
ehh, naprawde zalezy mi na dosyć dojrzałych opiniach kobiet, które coś podobnego przeszły..;)

Gość Kaisagfgd
ja mam znowu taki poroblem . Więc przedstawię sprawę, wyregulowany czyli 25 każego miesiąca i kończył sie 29. 21 wrzesnia kochałam sie z moim chłopakiem i niestety skończył we mnie to poszłma się wykąpać i wgl , ale kilka godzin poźniej dostałam miesiączke i skończyła mi sie 25 września, teraz jest 27 a ja dalej nie dostałam okresu Czuję wilgotność w pochwie, jak zwykle przed miesiączką.

Gość dotytka25
a masz regularny okres?moja bratowa zrobila sobie test i miala wlasnie druga kreseczke bladziutka i byla w ciazy ale ona robila go pare dni po stosunku wiec u ciebie powina byc wyrazna skoro az 2 tygodnie spoznia ci sie @

Gość gość
Kochaniutka, a robiłaś sobie test ?;)

Gość Tusia13
Wiem, wiem, słuchajcie TUSIA13, to ja (założycielka postu) ;P zmienię pseudonim, bo sie nie połapiecie czy to piszę ja czy rzezcywiście jakiś gość ;P

Gość Tusia13
Dlatego bardzo martwi mnie ta słabiutenka kreska, prawie niewidoczna ;

Gość 222222
Tusia,ja na twoim miejscu bym nie wytrzymala i poszla prywatnie na usg,2 tyg spoznienia @ to raczej nie przypadek..

Gość Tusia13
z 3 miesiące temu miesiączka spózniła mi się 2 tygodnie i 4 dni... ale co z tymi testami ? dlaczego wyszły takie słabiutkie kreski (tak jakby jakiś cien)..;

Gość Tusia13
dodam, ze mam zaparcia od jakiegoś tygodnia, może półtorej.

Gość gość
zrób sobie test z krwi - betaHCG i będziesz wiedzieć. 100% pewności, koszt ok 30-35zł w zależności od laboratorium.

Gość mysaaaaasasa
Witam mam problem .. Więc przedstawię sprawę, Od połowy roku miałam okres wyregulowany czyli 25 każego miesiąca i kończył sie 29. 21 wrzesnia kochałam sie z moim chłopakiem i niestety skończył we mnie, ale kilka godzin poźniej dostałam miesiączke i skończyła mi sie 25 września, teraz jest 27 a ja dalej nie dostałam okresu Czuję wilgotność w pochwie, jak zwykle przed miesiączką. i czy moge zajść w ciąże ???????????????

Gość Tusia13
mysaaaaasasa- robiłaś test ?

Gość mysaaaaasasa
własnie nie , czekam na ten okres, kurcze wydaje mi sie to jest nie możliwe żebym wpadła bo zaraz gdy On doszedł we mnie kilka godzin dostałam okres.. :(

Gość Tusia13
mysaaaaasasa- test ciązowy roziwjej Twoję watpliwości, chyba, ze wyjdzie tak jak moje ;p a tego Ci nie zycze kochana;*

Gość mysaaaaasasa
jutro lece kupic test i sie okaze. moze okres spóźnia mi sie przez stres ? nieiwem ;( :*

Gość Tusia13
mysaaaaasasa- być może kochaniutka, być może ;) Napisz nam jutro jaki wynik ;*

Gość mysaaaaasasa
napisze, tylko ciąża teraz to niejest odpowiedni czas .. ;

Gość Tusia13
mysaaaaasasa- ze względu na wiek czy warunki ?

Gość mysaaaaasasa
wiek bo mam dopiero 18 lat a warunki bo chłopak mieszka 300 km odemniee ;(

Gość Tusia13
wiek nie ma znaczenia.. ;) nieraz 16 latki są bardziej dojrzałe mentalnie niz nie jedna 30- latka ;)

Gość gość
Tusia13 jestes na 100% w ciazy,slaba kreska oznacza ciaze tylko wczesna,ilosc hormonu hcg jest mala ale codziennie wzrasta,zrob nastepny test kreska powinna byc juz grubsza,ja mialam podobnie cien drugiej kreski,na grugi dzien tak samo,odczekalam 2 dni i pojawila sie taka tlusta gruba krecha az bila po oczach :-)

Gość mysaaaaasasa
noo tak, ale szkole musze sonczyc, chłopak mieszka daleko i tez sie uczy bd ciezko i obym nie byla !!!!!!!!!!!

Gość gość
to po co sie bzy kacie, facet sie spuszcza do srodka, apotem sr.acie ze strachu? wytrzec gil spod nosa i do ksiazek! tlumoki gimnazjalne

Gość Tusia13
Gościu kochana moja, ale odstęp miedzy testami miał był 4 dni i kreska wygląda tak samo.. ;

Gość mysaaaaasasa
robiłam test i 1 kreska a okresu dalej nie mam ; o