Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie z pieniedzmi co dostaja wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość
to wasze dzieci tyle kasy dostaja ze warto wlacac na jakas lokate? bo moja w ciagu roku dostanie kase w kwocie 200-300zł a tak to prezenty.

Gość gość
wczesniej kupowalismy zabawki, ale od roku jak skonczyl 5 lat to co dostanie zbiera do skarbonki, jak w skarbonce uzbiera sie min 300zl wpłacamy na konto. Wie, ze to sa jego pieniadze i ma swiadomosc teraz, ze lepiej zbierac wiecej na cos fajnego niz d**erele kupowac i wydawac na byle co.

Gość gość
kupuję sobie nowy ciuch , a co na dziecko i tak juz duzo wydaję ...

Gość gość
synek 3 latek ma lokate na naszym koncie - jak dostaje drobniaki do 5zł to ma skarbonkę - jak grubsze to ląduje na koncie ..urządzimy mu za to pokój kiedyś albo będzie miał na coś

Gość gość
Niezłe z was hieny - te, co wyrzucają kobiecie, że kasę z chrztu wyda na remont pokoju. Każdy rozporządza własnymi pieniędzmi. Idą przecież na potrzeby dziecka, a nie piwo czy fajki. Nie wiem, co to za problem, nie każdy jest milionerem i nie każdy chce się pakować w kredyty. Ja bym podobnie zrobiła, no chyba, że byłoby 10 tysiaków na miesiąc i dałabym radę przeprowadzić remont bez kredytu...idioci...

Gość gość
mój zbiera, nie bierzemy od niego, ma 9 lat i ponad 5 tys, oszczednosci, jak akurat nie mam pozyczam od niego, ale zawsze wiecej oddaje, niech sie cieszy, mam to daję:)