Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bringsth

czy faktycznie nie jestem w ciazy

Polecane posty

Gość bringsth

Miałam stosunek w dni płodne bez zabezpieczenia. Po 9 dniach dostałam okres, który przyszedł szybciej o 3 dni i trwał o mniej więcej dzień krócej. Były bóle menstruacyjne, normalna miesiączka, tyle ,że chyba bez skrzepów. Następnie zrobiłam test ciążowy, po jakiś 17 dniach, wyszedł negatywny. Czy mogę być spokojna o to, że nie jestem w ciaży. Czy nie ufać tej miesiączce gdyż przyszła za wcześnie? Może panikuje, ale mam wrazenie jakby po prawej stronie podbrzusza było jakieś wypuklenie. Popadam już chyba w paranoje.

Gość gość
nie jestes i nie bylas w ciazy !!!

Gość bringsth
zwykle się zabezpieczamy, to był tylko przypadek. Czyli po upływie tylu dni mogę być spokojna ,że wynik testu był prawdziwy? A miesiączka po 9 dniach skoro wystąpiła, choć dość nietypowo, jest potwierdzeniem braku ciąży? Bo tak myślę ,że gdybym zaszła w ciąże to okresu by nie było. 9 dni to wystarczająco dużo czasu aby doszło do zapłodnienia? I skoro dostałam okres- do zapłodnienia nie doszło?

Gość gość
NIE JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Podaj mi datę urodzenia swoją i imię to ci powiem. Ale dopiero jutro bo w niedziele nie wroze