Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manna anna tu tu tu turu

CZY warto wiazac sie na cale zycie Z PIERWSZYM PARTNEREM

Polecane posty

mam na mysli czy nie bede potem czuc ze cos w zyciu stracilam?? czy nie bede rozmyslalc jak to by bylo np w lozku z innymi facetami??? itp

Gość gość
Zależy na jakiego faceta trafisz i czy to będzie prawdziwa miłość. Jak będziesz w związku i będziesz o czymś takim w ogóle myśleć, to znaczy, że nie kochasz go tak naprawdę;]

Wydaje mi sie ze jest moja miloscia, wczesniej bylam tylko w jednym zwiazku ale byl to zwiazek na odleglosc , on mial swoje zasady ktore w pewnym sensie mi imponowaly. Obecnego kocham, jestesmy razem 4 lata ale ostatnio snia mi sie silni i bardziej "niegrzeczni" mezczyzni (moj jest wrazliwy i nie ma problemow z okazywaniem uczuc ani z rozmowa o nich)....

Gość gość
No i dobrze, szukaj sobie "twardziela", a potem będziesz płakać na własne życzenie :D

Gość gość
oczywiscie, ze bedziesz chciala sprawdzic jak jest z kims innym w łóżku. on zreszta też. i na pewno to zrobicie. a potem bedzie płacz...

Gość gość
Jeżeli to jest Twój ideał podoba Ci sie nie tylko fizycznie to wydaje mi sie że nie masz czego żałować! Jeżeli jest on pierwszym lepszym, i nie jest do końca tym facetem wysnionym wymarzonym to prawdopodobnie przyjdzie taki moment że będziesz sie zastanawiać jak to jest z innymi..!

Gość gość
Nie współczuję kobietom napierdalanym przez mężulków, bo same sobie takich wybierają. Ma kobieta wspaniałego, czułego mężczyznę, ale to dla niej za nudne, wrażeń jej mało- zostaw tego chłopaka, bo nie zasługujesz na niego!

Gość gość
skoro marzysz o niegrzecznym chłopaku to na bank go zdradzisz z jakimś takim właśnie

on spal wczesniej z 4 kobietam, 3 zwiazki plus jednonocna przygoda , powiedzial ze nie interesuje go jak to by bylo z inna bo swoje juz przezyl...no wlasnie a ja nie, jestem z nim i nie wyobrazam sobie byc z kims innym w zyciu, jest miedzy nami wiez psychiczna, wiele nas laczy chyba nawet o wiele wiecej pod katem duchowym niz fizycznym :p nigdy nie mialam orgazmu do tej pory..

moze sa tu kobiety w podobnej sytuacji?

Gość gość
eh znam to! jestem zareczona i mam podobne watpliwosci :-/ moj narzyczony mial wczesniej kilka kobiet dla mnei jest moim pierwszym i zastanawia mnie jak to by bylo z innymi, jak wygladalby seks, pocalunki, gra wtepna itd :-)

Gość gość
kobiety mają k***wską naturę a mężczyźni robią to bo kobiety tego wymagają od nich

Gość gość
nie mow mi ze faceci nie!?? kto czesciej zdradza??? faceci wlasnie! jakby prawik sie ozenil na bank by zdradzil bo bylby ciekaw jak to est z innymi kobietami!

Gość gość
Tez tak mam, ale nie zdradze narzeczonego. Nie warto dla glupiej ciekawości.

Gość gość
Nie usprawiedliwiaj się zwalaniem winy na facetów, teraz mowa o tobie- a ty wystawiasz tym tematem żałosne świadectwo dla własnej osoby :o

Gość gość
ciekawosc hmm a co z wyszaleniem sie, korzystaniem z zycia, poznaniem swoich potrzeb??

przeprasza ale to nie ja pisalam o facetach :p

Gość Dinanka
mysle ze ciakoawosc jest rzecza normalna, zwlaszcza ze u kobiet wiecej czasu zajmuje poznanie swoich potzreb w lozku, odkrywanie i najlepiej jesli bylo sie wczesniej w zwiazkach uczy sie takich rzeczy, mozna odkrywac czego sie pragnie a czego nie, ja sobie nie wyobrazam spedzic reszty zycia z pierwszym facetem :p niby romantyczne ale

zal mi takich lasek jak ty autorko. wzielas sobie używanego faceta i jeszcze masz jakies wątpliwości. nic dziwnego, ze jego do innych nie ciagnie (przynajmniej narazie) skoro już sobie pouzywal.... i znajzl sobie taka naiwna dziewice, która wierzy w jakies chore zasady. Każdy meski k*******n marzy o ddziewicy, bo się boi porównania. A brak orgazmu mowi sam za siebie....po co z takich w ogole być?

zanim zaczelismy zwiazek nie wiedzial ze jestem dziewicom wiec nie wiem co insynuujesz?!

Gość gość
gość nie mow mi ze faceci nie!?? kto czesciej zdradza??? faceci wlasnie! jakby prawik sie ozenil na bank by zdradzil bo bylby ciekaw jak to est z innymi kobietami! xxx Jakby prawik był ciekaw jak to jest z innymi kobietami to nie byłby prawikiem tylko umawiał się z prostytutkami. Widać, że nie masz kontaktu z mężczyznami

Gość gość
Goraca Zuzia zal mi takich lasek jak ty autorko. wzielas sobie używanego faceta i jeszcze masz jakies wątpliwości. nic dziwnego, ze jego do innych nie ciagnie (przynajmniej narazie) skoro już sobie pouzywal.... i znajzl sobie taka naiwna dziewice, która wierzy w jakies chore zasady. Każdy meski k*******n marzy o ddziewicy, bo się boi porównania. A brak orgazmu mowi sam za siebie....po co z takich w ogole być? xxxx Tak źle piszesz o "używanych" facetach a tych "nieużywanych" traktujecie jeszcze gorzej.

Gość gość
To jest kwestia zastanowienia się co jest dla mnie ważne i czego chce w życiu. Jasne, ze jest jakas tam ciekawość, chec szaleństwa, pouzywania sobie w życiu, a także jakiś minimalny żal ze dla niego nie jest się pierwsza, ale jednak przeważa milosc do partnera. Zresztą z nim tez mogę szalec i odkrywać siebie. Kto powiedzial ze nie?

to chyba nie chodzi o warto, czy nie warto ale o prawdopodobienstwo utrzymania sie takiego zwiazku. statystyki mowia, ze 99% takowych sie rozpada. pozostaje wiec ten jeden procent. pytanie jest, czy chcesz ewentualnie do tego klubu jednego procenta nalezec.

Gość cguggg
moj maz jest dla mnie pierwszym i ja tez dla niego,jesli chodzi o sex.On mial wczesniej kilka dziewczyn ale to byly szczeniece lata wiec nic powaznego.A on jest moim pierwszym rowniez chlopakiem.Po slubie 9 lat i milosci ani grama mniej.Wiec mozliwe to.

Gość gość
cguggg Nie uważałaś swojego męża za ścierwo bo nie uprawiał seksu wcześniej?

Gość gość
ale Wy jesteście prymitywni "wyzwoleni".:D

Gość cguggg
slucham??? chyba sie przeslyszalam...

tak naprawdę to czy taki związek przetrwa zależy w dużej mierze od szczęścia, bo za pierwszym podejściem trafić na idealnego faceta jest naprawdę ciężko. Więc te statystyki nie dziwią, ale jak się uda to czemu nie?