Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nerwica czy choroba pomocy bo zwariuje

Polecane posty

Gość gość

moze zaczne od tego, ze kiedys chorowałam na nerwice, miałam problem z hipochondrią. Miałam tez bardzo stresujący tydzien w pracy. Miesiac temu byłam przeziebiona, ale nie doleczyłam tego dokladnie, powrocił mi kaszel. Boje sie, bo nie wiem chyba mam czasem atak paniki, nerwowo kilkanascie razy mierze temperature i cisnienie. Boje sie o swoje zycie, ze jestem powaznie chora, rak albo cos, mam wrazenie, ze zaraz zemdleje, trzesa mi sie miesnie i rece, moje serce barszo szybko bije, mam mdłosci,boje sie, ze jestem chora, dzisiaj zauwazyłam biały nalot na jezyku, jestem przerazona, biore antykonepcje, jutro mam dostac okres, czy to nerwica czy objawy jakies choroby?

Gość gość
Nikt na forum ci tego nie powie! Idź do psychiatry a jak wyjdzie ze to nie nerwica zrób badania

Gość gość
to własnie są objawy nerwicy

Gość gość
wiem, ze nikt mi nie powie, ale moze jest tu osoba, ktora miała podobne objawy nerwicy

Gość gość
pisalam wyzej ja:) robilam dzisiatki badan pod katem roznych chorob, objawy dokladnie jak u Cb, to nerwica

Gość gość
i jak sobie z tym poradziłas? miałas jeszcze jakies inne objawy?

Gość gość
zawroty głowy od ktorych mi sie słabo robiło, reszta w/w bralam leki ale krotko, wtedy mi sie wszystko skumulowalo(mam duzo problemow), ogarnęlam je i jest lepiej, ale bywaja gorsze dni zwlaszcza jak sie zdeneruje mocno czymś

Gość gość
no własnie, ja nie miałam problem z nerwicą juz kilka lat, ale powrociło i to z podwójna siła, miałam ciezki przypadek w pracy, który odbił mi sie na psychice, jestem samotna matką itd, myslisz, ze to nie sa objawy choroby?

Gość gość
nie, nerwicy nigdy nie wyleczy sie raz na zawsze jak cos dzieje sie w zyciu z czym nie mozemy sobie poradzic ona powraca to sa słowa mojej lekarki ogolnie od pol roku jest u mnie ok, ale poprzednie pol to był koszmar

Gość gość
ja sobie juz z tym kompletnie nie radze, czasem mam wrazenie, ze zwariuje, albo padne na zawał, jak mam atak, tak było wczoraj wieczorem, gdyby nie to, ze mam małe dziecko i bylismy sami, wiec wiedziałam, ze musze byc silna dla niego.to chyba naprawde było bym zemdlała

Gość gość
tez to mialam ale ani razu nie zemdlalam, tylko takie wrazenie więc nie martw sie, nie da sie zemdlec:)

Gość gość
dziekuje Ci bardzo, naprawde poczulam sie lepiej:)

Gość gość
nerwica wiem bo sama to przechodzę, wiem co czujesz olej to bo od tego nei umrzesz ale wiem jak potrafi rujnować życie bo człowiek zaczyna się nakręcać, wkręcać no i się zaczyna panika taaa i tak w kółko sama się nakręcasz.

Gość gość
przy nerwicy człowiek czuję się strasznie samotnie polecam książkę OSWOIĆ LĘk

Gość gość
masz klasyczne objawy nerwicy

Gość gość
tez mam i nic nie pomaga

Gość gość
nerwica-koszmar!mecze sie z nia od 7 lat i tez na poczatku robilam rozne badania!potrafi wymeczyc czlowieka.teraz mam lęk przed lękiem i ciagle sie boje ze powroci.na dodatek jestem w ciazy i nie moge brac lekow.zostaje mi tylko terapia ktora srednio pomaga;/