Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luzialuizka

Objawy były juz nie ma możliwa ciąża czy nie

Polecane posty

Gość luzialuizka

W dni płodne był sex bez zabezpieczenia. I co raczej normalne nie jest ( a byłam już w jednej ciąży) miałam wrażenie że mam objawy ciąży takie jak senność dziwne bóle brzucha a nawet mdłości, temperatura podwyższona do 37.1. I postanowiłam skorzystać z cuda techniki jakim jest test który wykrywa ciąże podobno już na 6dni od zapłodnienia. Test zrobiłam w 8 dniu rano był negatywne. Tak wiec stwierdziłam że w ciąży nie jestem. W czwartek miałam dostać @ i nie ma go do dziś a cykle mam raczej regularne z wydłużeniem czasem o 1 dzień. Objawów tez nie mam żadnych jestem energiczna miałam w środe i czwartek uczucie że okres się zbliża jednak się nie pojawił. Wiec co myślicie? Miała któraś z Was taki przypadek?

Gość gość
nie 6 dni od zapłodnienie, a 6-dniową ciaze, czyli po zagnieżdżeniu, więc nic dziwnego że test wyszedł negatywnie

Gość gość
Ale wiesz że 6 dzień od zapłodnienia to nie jest 6 dzień od stosunku??

Gość gość
skoro test zrobiłaś już po "objawach" to kiedy ty te objawy zdążyłaś mieć???? W dzień po stosunku szukałaś objawów ciąży???

Gość luzialuizka
Nie doszukuje się histerycznie objawów bo ciąza dla mnie jak się zdarzy będzie ok, ale bez szału a jak nie to tez bez tragedii. Objawy- no właśnie wiem idiotyczne to ale miałam w 6-7-8-9 dniu po stosunku. Teraz widze jak się zbłaźniłam tym że stwierdziłam że 6dni po stosunku to 6 dniowa ciąża :) Macie racje przecież zagnieżdżenie się to jakies 4 dni, wiec teoretycznie test powinnam była zrobić jakieś 10dni po stosunku... Od kilku dni w ogóle nie czuje się jakos inaczej tylko na dzień przed dniem spodziewanej miesiączki bolał mnie brzuch tak typowo jak zawsze tyle ze okresu nie dostałam. Więc jak np. jutro zrobie test już kilka dni po terminie spodziewanej miesiączki powinno wyjść poprawnie? Ale czy można być w ciązy i w ogóle nie mieć uczucia pełnych piersi??? W pierwszej ciązy czułam się zupełnie inaczej.

Gość gość
zagnieżdżenie trwa 6-12 dni, więc test najwcześniej po 14 dniach się robi

Gość gość
Ja nie mialam uczucia pelnych piersi i przez pierwsze kilka tygodni ciazy brzuch bolal mnie jak na okres :) zrob test, a moze sie udalo:)

Gość luzialuizka
Dzieki za odpowiedzi, robiłam Pink test na którym jest napisane cytuje: "wykrywa ciąże już 6 dni od zapłodnienia". Więc to mnie wprowadził w błąd