Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akkasha_

Zakochałam się na zabój w pewnym aktorze

Polecane posty

Gość Akkasha_

Nazywa się Ben Whishaw, jest wyjątkowo czarującym facetem, ale niestety woli chłopców :(

Gość gość
skad wiesz? rozmawialas z nim?

Gość Akkasha_
Z neta wiem :/ Widziałam jego fotki z mężem. Dlaczego tacy przystojniacy przeważnie okazują się gejami? :(

Gość gość
nie wiem ja tam wole kobiety

Gość takowa akowa
ja tez sie zakochalam, jest starszy ode mnie o rok i mieszka w norwegii. znalazlam go na afce-ma dziewczyne i to bardzo sliczna. jestem zalamana bo dlugo myslalam ze jest wolny 😭 .... ben wishaw - mozna bylo stracic glowe w pachnidle.... wiem, ze jest gejem. uroczy facet. a ja jestem zalamana bo u mnie ta milosc juz prawie rok trwa i prawie do niego juz pisalam, ale... eh.........

Gość Akkasha_
Chciałabym poznać kogoś w tym typie... Nie znam go, ale wydaje mi się inteligentnym, wrażliwym człowiekiem o bogatym wnętrzu, przeciwieństwem typu macho (którego nie znoszę).

Gość gość
na sympatii albo fotce

Gość Akkasha_
Nie toleruję fotki ani sympatii, przykro mi. Tam raczej nie znajdę takiego chłopaka, o jakiego mi chodzi.

Gość Akkasha_
Taaa... oczywiście. Żaden normalny, inteligentny facet nie wystawi siebie na pośmiewisko.

Gość gość
Wentworth Miller też przystojny a też jest gejem... a ten Ben całkiem średni jak dla mnie

Gość gość
kochana!! mój wykładowca jest podobny do Wishawa.. nie aż tak przystojny ale ten typ i ma świetny głos. Jutro mam z nim zajęcia :D.

Gość Akkasha_
To Ci zazdroszczę szalenie, moja droga. Uwielbiam takich oczytanych, delikatnych mężczyzn o dobrych manierach, pasjonatów. Oczywiście może być tak, że idealizuję tego aktora, ale wydaje mi się naprawdę fajnym facetem. A ten głos... mmm ;)