Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposob bezbolesnie zerwac z zonatym

Polecane posty

Gość gość

Jestem kochanka. Spotykamy się od roku. Ostatnio poznałam kogos i chciałabym zakoczyc moja relacje z kochankiem. Czy znacie jakies skuteczne , bezbolesne sposoby, aby było wszystko ok, aby nie probowal mnie zatrzymywać i nie wtracal się w nowy związek?

Gość gość
Cyjanek albo arszenik. Ciebie na pewno nie zaboli.

Gość gość77
Po prostu powiedz mu że już nie chcesz tego kontynuować, prosto w oczy. Jaki problem?

Gość gość
powiedz mu ze to koniec i zerwij wszelki kontakt

Gość gość
poprostu zakończ znajomośc, nie jestes jego żoną tylko kochanką wiec znajdzie sobie inną na twoje miejsce i na pewno nie bedzie sie wtrącał w nowy zwiazek bo za duzo ryzykuje skoro ma rodzine, przeciez ty mogłabys też sie wtrącić, a swoja drogą nie łudz się kochana że stworzysz szczęśliwy związek z kimś skoro wiedząc że facet ma żone, może dzieci, byłaś jego kochanicą, akurat życie jest tkie że to do ciebie wróci, kiedyś ty będziesz zdradzaną żoną lub nieszczęsliwaą zakochaną

Gość gość
Taki problem, żeby mnie potem nie szantażował, nie wydzwanial i nie poinformowal obecnego partnera o naszym związku.

Gość gość
Akurat g***o wiesz o nasyzm związku. Jego obecna zona rozbila jego 6letni związek bo zrobila mu dzieci i facet musial się z nia hajtnąć. Tamta jego byla miała nawet próbę samobójczą. Karma do tej żoneczki powrocila w postaci mnie .

Gość gość
Jego obecna zona rozbila jego 6letni związek bo zrobila mu dzieci i facet musial się z nia hajtnąć. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!! padam i nie wstaje!!!

Gość gość
normalnie, powiedz mu o tym, zaboli jak byś tego nie zrobiła to zaboli. Ale na poziomie będzie kiedy, jak najszybciej do niego odezwiesz się, ze chcesz porozmawiać poważnie. Chyba nie zadawałaś się z jakmiś idiotą, wiec zrozumie. Czym dłuzej trzymasz to w tajemnicy tym bardziej go krzywdzisz. Zamiast pisać tutaj, już powinnaś się umówić na spotkanie.

Gość gość
Jaka podobna sytuacja do mojej. Ja już wiem że Ona chce zerwać i czeka nie wiem na co. Ona nie wie, ze ja sie domyśliłem konkretnie i tak mnie trzyma beznadziejnie.Wiem też o jej nowym gostku. Ja tego pierwszy nie zrobię bo chcę być z nią. Troche będzie mi łatwiej bo podłe trochę tak w trakcie znaleźć sobie innego. Ale trudno i tak już po wszystkim. Jesli tak mnie potraktowała to w sumie mogłaby sie już w ogóle nie odzywać. Siedzi i myśli teraz i tak mnie trzyma, beznadziejne totalnie.