Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do konca zycia bede dziewica

Polecane posty

Gość gość

cholernie boje sie ciazy (nie planuje dzieci nigdy) i chyba przez to nigdy sie nie odwaze ;/

Gość gość
Żałuj.. Ja się wczoraj miałam z******ty wieczór. Te falujące męskie bioderka.. Mhmhmmm

Gość gość
Nie wiem, co to, wiec nie zaluje.

Gość gość
Skoro nie żałujesz to po co biadolisz?

Gość gość
współczuję, a jeśli poznasz kogoś kto Cię będzie bardzo bardzo krecił to będziesz w stanie się oprzeć? oczywiście nie mówię o jakiejś przygodzie ale o kimś na kim Ci będzie zależało, seks też jest ważny

Gość gość
Bo sie z kims spotykam i to pewnie nie przetrwa zbyt dlugo. Nie kreci mnie nie wiadomo jak, ale jest fajnym facetem i sie zastanawialam jakby z nim bylo. Ale ten strach jest silniejszy.

Gość gość
rozumiem, ze pod kara smierci (pewnie przez sekte wyznaniowa, w ktorej zostalas rygorystycznie wychowana) nie mozesz uzywac tabletek czy gumek?

Gość gość
gość współczuję, a jeśli poznasz kogoś kto Cię będzie bardzo bardzo krecił to będziesz w stanie się oprzeć? oczywiście nie mówię o jakiejś przygodzie ale o kimś na kim Ci będzie zależało, seks też jest ważny xxxx Albo ktoś nas kręci i nie możemy się oprzeć i jest to przygoda albo układ Albo czekamy na kogoś na kim nam zależy zdecyduj się!

Gość gość
no to stosuj tablektki i gumke...

Gość gość
do gościa z 19:46 - jeśli Ci na kimś zależy to równie dobrze Cię kręci, pożądasz go.... chyba logiczne???????? czy nie???????

Gość gość
Tabletki sa szkodliwe, nie chce sie truc i potem dorocis sie raka, wasow, nie wiadomo czego. A same gumki nie wiem, czy sa az tak skuteczne. Czytalam ostatnio o lady-comp, ale nie wiem, na ile to jest skuteczne np. w razie przeziebienia.

Gość gość
tabletkami nie tylko sie trujesz :O jakbys ignorantko nie wiedziala, sa one przepisywane dziewczynom (jak najbardziej dziewicom), kiedy musza uregulowac hormony czy w przypadku PCO :O po drugie, wąsy to chyba powodowały tabletki w latach 60tych, widze ze twoja mentalnosc stamtych czasow pochodzi, wiec w ogole mnie twoj post nie dziwi 😴 po trzecie, na cos trzeba umrzec, a przy tabletkach jestes pod scisla kontrola lekarza (u nas w polsce w przeciwienstie do anglii np. tabletki bierzesz tylko na recepte i w zwiazku z tym musisz widziec sie z lekarzem, ktory cie regularnie bada co jakies 3 miesiace). po czwarte, tylko ty tracisz na byciu dziewica, a kogo to w ogole obchodzi? :)

Gość gość
Nie logiczne! Zależy Ci na twoich rodzicach? rodzeństwie? koleżance? koledze? Czy rodzić pożąda swojego dziecka, na którym mu zależy?

Gość gość
Sama jestes ignorantka. Nie mam PCO ani nieregularnych miesiaczek, wiec co to za argument, ze tabletki pomoga mi na cos, co mi nie dolega. Poza tym zobaczymy jaka bedziesz madra jak odstawisz hormony za kilka lat.

Gość gość
up