Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany w dni płodne pomozcie niemoge sie nigdzie doczytac

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest z tą prawdą..uprawialismy z chlopakiem sex,doszedł poza mną..ale po chwili zaczelismy drugi raz sie kochac..chyba niema szans na zapłodnienie duzych ?poniosła nas chwila ...i troszke zaluje ale niewiem do konca jak to jest.

Gość gość
"Nie" z czasownikami piszemy osobno. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość gość
Było bzykanie jest 199% ciąża .Gratylacje dzieci nam potrzeba

Gość Piotr B
Witam, studiuję medycynę, żaden autorytet, ale na zajęciach kiedyś była mowa o podobnym przypadku. O ile jest pewny, że nie było przedwczesnego wytrysku w trakcie (tak, tak, też się to zdarza) to ogólnie w cewce pozostaje dość niewielka ilość spermy. Ryzyko duże nie jest, ale głupoty mogę pogratulować. Jeżeli bardzo boisz się ciąży, to możesz wziąć tabletkę 72h, ale jak dla mnie to zwykłe morderstwo (o ile coś tam się zapłodniło). Sama szansa zajścia w ciążę jest niewielka, więc teoretycznie nic nie powinno być.

Gość gość
Głupota i chcica i są efekty-ciąża

Gość gość
Działa między innymi w taki sposób, że nie dopuszcza do zagnieżdżenia się zygoty w macicy. Jeśli ktoś uważa, że życie rozpoczyna się w momencie połączenia plemnika z komórką jajową to dla takiej osoby jest to morderstwo. I nie ma to związku z wiedzą, a jedynie ze światopoglądem.

Gość gość
jakiej zygoty?dziala poprzez zageszczenie sluzu i nie dopuszczenie plemnikow ludzie to nie jest tabletka poronna tylko tabletka po stosunku w razie zygoty potrafi potrzymywac nawet zarodek pocztajcie ulotki a nie pieprzcie bzdur

Gość gość
To Ty poczytan. Podtrzymuje ciążę dopiero jeśli zarodek się zagnieździ w macicy, ale zanim do tego dojdzie działa w taki sposób, żeby uniemożliwić zagnieżdżenie.

Gość gość
prosze o pomoc kochalam sie z chlopakiem pekl kondom byl we mnie kilanascie sekund po tym jak pekl ! Moge byc w ciazy ?

Gość gość
mam cykle 32 - 36 dniowe blagam pomuzcie

Gość gość
Ciesz się ze zaskoczyłaś!!!!!!

Gość gość
Biegiem po tabletke - EllaOne albo Escapell, Ella One bardziej skuteczna