Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FranekZamek1zr

Kuzynka

Polecane posty

Gość FranekZamek1zr

Witam , mam problem. Mam 16 lat moja kuzynka ma 18 . Jest córką siostry mojego ojca . Widzialem i czytałem wiele tematow na temat podobny do tego oraz odpowiedzi na nie, typu "patologia ! "Lecz sie" itp. Wiec odrazu prosze abyscie tak nie pisali. Otóż problem w tym, ze mi sie podoba (nie, nie chce jej pieprzyc) . Jest piekna, ma ciemne wlosy, ladna twarz, sredni biust, jest szczupla ale tylek ma pozytywnie spory oraz ma jakies 165 cm wzrostu . Ogolem jedna z ladniejszych dziewczyn jakie znam. Zawsze dobrze sie dogadywalismy, jestesmy jak najlepsi przyjaciele, mozemy rozmawiac godzinami .Od jakiegos czasu zauwazylem ze zaczyna sie mna interesowac, jakis tydzien temu spytala czy mam dziewczyne i czy uprawialem juz seks itp. Nie mamy przed soba tajemnic wiec powiedzialem prawde (ze nie i nie) zasmiala sie i powiedziala ze ona tez nie. Po tym pytaniu nastapilo jakies 5 minut ciszy. Te pytanie troche mnie zdziwilo bo nigdy nie rozmawialismy na ten temat. Problem w tym, ze nie nie czujemy sie jak rodzina lecz jak najlepsi przyjaciele i mam wrazenie ze ja jej sie podobam, z reszta ona tez wydaje mi sie bardzo atrakcyjna dziewczyna ale jest o 2 lata starsza. Rzadko sie widujemy, ona mieszka w Warszawie a ja 200 km dalej lecz staramy sie odwiedzac przy kazdej okazji, tesknimy za soba. Boje sie ze w koncu te podobanie i zauroczenie moze zmienic w zakochanie. W koncu jestesmy rodzina bliska czy daleka ale rodzina. Co mam z tym zrobic?

Gość gość
siostry zakonnej? :P

Gość FranekZamek1zr
Nie -.-