Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhehhhehhehh

jak rozdzielić parę która nie pasuje do siebie

Polecane posty

Gość ehhhehhhehhehh

On wiecznie nadąsany królewicz, nie wie czego chce, raz z nią zrywa, aby po paru tygodniach znów z nią być ... ona zakochana je mu z ręki, prawie niewolnica ... ten gość mnie wkurza, żeby tak uzależnił od siebie ją - miłość mojego życia. Dajcie mi jakiś sposób, aby się go pozbyć, bo inaczej po prostu gościa zabiję i skończy się rumakowanie.

Gość gość
Powiedz jej ze ja zdradza

Gość ehhhehhhehhehh
moorland, ty to nawet gdyby twoją córke g****ili to byś sie nie wpieprzała, znieczulico jedna

osoba trzecia nigdy nie wie jakie w związku są relacje, do tego jesteś zazdrosny więc twoja ocena nie jest obiektywna.

Gość gość
widocznie nawet nadąsany krolewicz manipulant jest wg. niej lepszy od ciebie :) pogódź się z tym

Gość nie nie niee
nigdy się nie pogodzę, o kobiety trzeba walczyć nawet jeśli to wymaga eliminacji innego samca

Gość gość
zamiast jego się pozbyć to zwróć uwagę na siebie

Gość gość
Jaki fajny temat, ja mam znów odwrotna sytuację, znam super faceta i zakochałam się w nim. Odkąd spotyka się z taką ździrą to wygląda jak by zachorował, schudł jak szczapa, a był takie ciacho wysportowane. Namieszała mu w głowie i tkwi w tym jak zaślepiony. Ostatnio pisałam z nim to jakieś doły łapie już. Muszę coś wymyślić, szukam jakiegoś haka na nią. Czuje, ze mogłabym mu pomóc uwolnić się, źle ta małpa na niego wpływa.

Gość nikosiaL
nie polecam ,ja zawsze eliminuje całkowicie tych którzy próbowali zaszkodzić na własną rękę innemu w ramach rywalizacji ,jedyna droga to poprzez dziewczynę bezposrednio