Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusia13

to jest chyba ciaza POMOCY

Polecane posty

Gość Tusia13

Hej Kochane ;*. Jutro minie 2 tyg. - tyle spoznia mi się @ Robiłam kilka dni temu 2 testy ( 3-4 dni temu)jeden wyszedł negatywny, a przy drugim była taka delikatna kreseczka ( taki jakby cień tej 2 kreski). Dzisiaj powtórzyłam test i znowu taka samo, prawie niewidoczna druga krecha. Oczywiście kochamy się z narzeczonym bez zabezpieczenia (staramy się by on nie dochodził we mnie, ale wiadomo różnie bywa ;P). Dodam, ze jeśli chodzi o jakieś dolegliwości to mam :nudności, bóle podbrzusza ( nie ciagłe, a takie przerywane, takie jak na @). Wizytę u gina mam dopiero w listopadzie, co o tym myslicie ????? Zastanawia mnie to, ze po 4 dniach nadal jest taka sama kreska, przecież poziom hormonu powinien wzrosnąć..

Gość gość
Gratuluję , jesteś w ciąży :) skoro test pokazał 2 kreski... :) Ja też z moim Tż staramy się o dziecko , ale mam jeszcze tydzień do @ - ehhhh :) no cóż, trzeba czekać...

Gość Tusia13
ale to jest dosłownie cien cienia. Widac jak mocno i dobrze się przyjrzysz..

Gość gość
ale ważne, że jest, może owulacja się przesunęła? Chyba, że tak się martwisz to może proponuję Bete ? Może ona rozwiąże wątpliwości :)

Gość Tusia13
No, pójdę prawdopodobnie we wtorek na bete..ciekawa jestem ;)

Gość gość
na pewno wszystko będzie w porządku. A jak z objawami ? :> Hmmmm... ?

Gość Tusia13
nudnosci, zaparcia, bóle podbrzusza, i skóra mnie swędzi- o ile to sotatnie ma cos wspolnego z ciążą ;P

Gość gość
no proszę :D to ładne objawy, dużo ich :) a powiedz mi... objawy zapewne zaczęły się po okresie? Czy może już coś zaczęło się dziać przed spodziewaną @? Ja dziwnie się jakoś czuję , choć jeszcze tydzień równy został do @ , a już boli mnie podbrzusze i wiele innych.. ale nie wiem czy już sobie czegoś nie wkręcam :D A jest to też mój pierwszy cykl od odstawienia tabletek i nie wiem czy to nie jakieś skutki uboczne.

Gość Tusia13
objawy zaczeły się jak zaczął mi się spozniać ;P ..tez się boję,ze po prostu je sobie wkręciłam ;(

Gość gość
Jak wkręcić? Przecież test pokazał 2 kreski :) Trzeba się cieszyć, a nie smutać. Czyli to mógłby być u Ciebie jakoś ... 4 tc, tak ? Dobrze mówię. A przed okresem, nic a nic? :D Kurcze , zgasiłaś moje wszelkie nadzieje :P

Gość Tusia13
Przepraszam, wolałam byc szczera ;P chociaż..kazda z nas jest inna, indywidualna i organizm pewnie róznie na ciąże reaguje ;) No niby są 2,ale moja kuzynka powiedziała mi dzisiaj, ze ta 2 kreseczka jest niewidoczna na nowym tescie, ale jak się go wykona to może się pojawić( bo robi sie mokra) i dlatego pa postac delikatnego cienia.. Oby sie myliła ;P

Gość gość
Nigdy nie słyszałam nic podobnego :P Na innych forach dziewczyny pisały, że miały też słabe kreski , a ciąża była ! Głowa do góry, bo jakby to nie była ciąża to druga kreska by się nie pokazała , jestem pewna, że jest to po prostu wczesna ciąża.

Gość gość
Zaparcia i swedzenie skory to objawy ciazy ale juz o wieeelee pozniejszej;) wiec nie nakrecaj sie bo psychika duzo robi i mozesz sobie to tylko wkrecac,wiem co mowie.

Gość gość
No własnie ;< tak sie bałam, ze sobie wkręcam..

Gość lukiluki
a mnie coś dzisiaj bardzo zaniepokoiło , przy kaszlu poczułam w podbrzuszu rwący ból, który po chwili minął ale i tak nie był on przyjemny. ;o