Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJLEPSZA DIETA ŚWIATA JESZ I CHUDNIESZ NAWET 40KG W PÓŁ ROKU

Polecane posty

Gość gość

to karmienie piersią, ja schudłam 20 kg w pół roku ( i tak już jestem za chuda) moja koleżanka z porodówki 40 kg w pół roku. i naprawdę jem co chce, dużo, nawet bardzo dużo a waga w dół,

Gość gość
nie na wszystkich to działa

Gość gość
nie kazdy organizm jest taki sam!!! Ja karmie juz 8msc i przytyłam przez ten czas 6kg i wcale sie nie obrzeram...

Gość gość
tak, to prawda ja karmię 4 miesiące i na plus mam 2 kg. i tak mnie to przeraziło że zaczynam ćwiczyć

Gość madre
Ja też potwierdzam, karmię już 6 miesięcy, a waga rośnie, u malucha zresztą też. Wszyscy mnie pocieszają że jak zacznie chodzić, to kilogramy zgubi, ale jakoś mnie to nie pociesza :-(

Gość gość
u mnie bylo na odwrot :( i zaznaczam, ze sie nie obzeralam a waga rosla . Dopiero jak odsawialm dziecko od piersi i zaczelam odchudzanie waga poleciala w dol. Moja znajoma ktora tez karmila piersia po odstawieniu tak przytyla, ze szok. Jakies 15kg :( Ale to jej wina bo karmiac byla na diecie matki karmiacej a potem jak sie rzucila na jedzenie.

Gość gość
Ja karmilam piersią i tez chudlam..tak mnie mala wyssala ze 5 kg na tydzień chudlam.

Gość młoda mamusieńka
ja karmiłam piersią 4 miesiące i przez te 4 miesiące przytyłam 10 kg... nie wiem dlaczego.. słodkiego, słonego w ogóle nie jadłam.. tragedia