Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W OCZEKIWANIU NA OKRES KTO JESZCZE

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czekanm na miesiączke. dziś jestem 17 dzień po stosunku, zrobiłam test negatywny to mój 33 dzień cyklu..nie wiem co jest grane czy przesunęła mi się owulacja.. Dzis zrobiłam test beta hcg-wyniki wieczorem

Gość gość
Po co się bzykałaś bez zabezpieczeń.Gdzie rozum

Gość olafasola23
Hej, też oczekuję. Jestem w 54 dniu cyklu...spóźnia mi się juz 3 tygodnie, w tym tygodniu idę do lekarza...

Gość gość
zabezpieczałam się.. ale czekam powinnam juz dostać a nie ma...jutro ide do lekarza, dziś 33 dzień cyklu..test negatywny..czekam dalej

Gość gość
ja tez czekam trzy testy zrobione (wszystkie negatywne), wizyta u ginekologa- usg zrobione czysto. Gdybym miała być to byłby 9-10 tydzień. mam wierzyć usg, tabletek nie przestałam barć

Gość gość
a ja właśnie mam okres i chetnie oddam

Gość gość
no jak myślicie- wierzyć usg (brak okresu zdarzył mi sie pierwszy raz od 10 lat, a seks uprawiałam na tabletkach anty i prezerwatywie

Gość gość
zero szans na ciaze! usg by już wykazało, jak bylam w ciąży w 7 tyg to na teście były dwie grube krechy a na usg bilo już serduszko. Pewnie cos z hormonami..a dalej bierzesz anty? Czasem zdarza się tak ze w trakcie brania ookres w 7 dniowej przerwie może się nie pojawic

Gość gość
jak ja byłam w pierwszej ciąży to w 6 tygodniu niby biło serduszko teraz nic, shizuje się bo jeszcze mi się takie coś nie przytrafiło, chociaż nie wiem czy potrzebnie się martwię, bo ostatni raz współżyłam w sierpniu we wrześniu normalnie okres był, może to rzez niewłaściwe odżywanie się a może brak odżywiania się (znaczy się bardzo mało jem-stres duzy)

Gość olafasola23
A nie dał Ci ginekolog niczego na wywołanie? Żadnej luteiny, nic? Ja mam wizytę w środę, jak się czegoś dowiem to dam znac

Gość gość
chyba mi się zaczyna..

Gość olafasola23
No dziewczyny byłam u gina... i znam powód braku swojej miesiączki - 6 cm torbiel na prawym jajniku :(