Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulchna dziewczyna

Ważę 100kg

Polecane posty

Gość Pulchna dziewczyna

Czy mam szansę na miłość czy muszę schudnąć?

Gość gość
to rusz dupsko przed kompem waga nie spada

Gość gość
ps nie jestes pulchna tylko gruba nazywaj rzeczy po imieniu

Gość gość
a ile masz wzrostu dlaczego sie tak zapuscikas

Gość gość
165cm Mam ochotę to jem

Gość gość
pulchna to jestem ja a ważę 50 kg przy 158 cm :)

Gość gość
kobieto 165 wzrostu i 100 kilo wagi to ty jestes potwor nie pulhna ani puszysta nie wpierdalaj tyle rusz d**e na pewno nie masz szansy na milosc hyba ze trafi ci sie jakis zboczeniec

Gość Pulchna dziewczyna
lubie jesc nic wam do tego

Gość zalllll
co za ludzie nie przejmuj się tym co piszą1 100 kg to dużo jak zle Ci z tym to spróbuj coś zmienić, ruch dieta.. pomoc specjalisty. Pamietaj nie o wygląd tu chodzi a o twoje zdrowie. A jak będzie miał się ktos znaleźc kto pokocha to i 100kg zaakceptuje a i może razem coś zmienicie. Mam znajoma, która waży wiecej niż ty i jest zakochana ze wzajemnoscią od ponad 2 lat

Gość gość
jak lubisz jesc to jedz ale nie pytaj sie o milosc

Gość niezdecydowana92niezdecydowana
jeżeli by Ci to naprawdę bardzo przeszkadzało to byś nie pytała o to na forum, tylko właśnie brzuszki robiła. nie jestem wredna czy złośliwa, tylko stwierdzam fakt. Nie martw się teraz o miłość, a o zdrowie tak jak wyżej piszą, a przede wszystkim olej wypowiedzi tych co umieją tylko krytykować i naśmiewać się z problemów innych. Wiem, że będzie Ci ciężko, ale zadaj sobie lepiej pytanie, nie czy przy 100 kg znajdziesz miłość, tylko czy dasz radę zrzucić parę kilo, musisz nastawić się pozytywnie. Chłopcy/faceci owszem patrzą na wygląd, ale jeżeli taki chłopak ma poukładane w głowie i zakocha się w Twoim wewnętrznym pięknie to nie będzie go obchodziło ile ważysz, ale pomyśl tak dla samej siebie, czy nie łatwiej, by Ci było iść przez życie z 40 kg mniej? to tylko przykład, każdy kilogram w dół to sukces, więc głowa do góry i do dzieła.

Gość gość
k***a 100 kilowa locha obejszczac bym cie nie hcial

Gość Evvvvvvvvi
nie przesadzajce autorka jest wysoka więc wcale może tych kilogramów tak nie widać moja koleżanka ok 170 cm waży właśnie 100 kg i ja bym jej w życiu tyle nie dała tylko powiedzmy 80kg Co innego jakby autorka miała 150cm AUTORKO OCZYWIŚCIE ŻE MASZ SZANSĘ NA MIŁOŚĆ :)

Gość Pulchna dziewczyna
czyli moge dalej jesc i mnie ktos pokocha

Gość Evvvvvvvvi
Która osoba wg Was jest grubsza? 1. 150cm, 85 kg 2. 165cm, 100 kg

Gość jołkipołki
do rzeźni marsz !

Gość gość
Lepiej schudnij. Sama ważę 114 kg przy wzroście 174 i zabieram się za siebie. Ściągnij sobie ewe Chodakowską i zaczynaj powoli ćwiczyć

Gość gość
a ja bym se p******l w faldy tluszczu

Gość gość
masz szanse na jakiegoś małego facecika 170 cm z zakolami, bo takich zazwyczaj kobiety nie chcą

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
pulchna to może być babka drożdżowa, albo bułka a puszysty kotek, piesek czy inna kaczuszszka Człowiek może być gruby, spasiony, otyły itd. Używanie tak idiotycznych eufemizmów służy tylko usprawiedliwianiu ludzkiego lenistwa i pobłażliwości :o

Gość Dragal
Przecież już spotkałaś swoją miłość na talerzu xD

Gość gość
O Moj boże toć sumo z ciebie jak i z mojej teściowej .... Dziewczę weź się za siebie !!! Bo jak ty wygladasz .... A czy masz szanse sobie kogoś znaleźć-tak ale napewno to nie będzie twój wymarzony książę bo nie ma co się ludzić faceci są wzrokowcami i patrzą na wygląd a żaden normalny facet nie spojrzy na ciebie z porządaniem a raczej z politowaniem ....znam przypadki w których grubaski znajdywały sobie facetów ale nie ludzi się na wiele bo ci chłopcy są naprawdę brzydcy i sami biorą co się nawinie albo pijusy których normalne laski nie chcą....

Gość gość
Oczywiście, że masz szansę na miłość! Ja męża poznałam ważąc 115 kg przy 170cm wzrostu. Teraz waže o połowę mniej i mąż ma mi za złe, że schudłam.