Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w legginsach

Polecane posty

Gość anula22da
Nie no zgadzam się z tobą calkowicie , chodzenie w legginsach z odkrytą pupą to juz jest przesada i sstaje się to nie smaczne , w życiu tak bym nie wyszła na ulice czy disco , tyłek w legginsach pokazuję tylko facetowi w domu :D A na ulicę tylko w czymś co zakrywa pupkę , wtedy wygląda to nie zmiernie seksi , jak widać tylko opięte nóżki ;)

do wielkich krytyków mody kobiecej ma tym śmiesznym forum mam jedną uwagę. Dodawajcie do swoich wypowiedzi "moim zdaniem" albo celniej "dla mnie". Jeżeli dla Ciebie coś jest buractwem, to ja się zgadzam. Masz pełne prawo mieć swoje zdanie na każdy temat. Ale nie masz prawa oceniać innych. Nie używaj określeń obraźliwych, jakbyś miał prawo do ocen obiektywnych, bo go nie masz. Być może Ty i Twoi znajomi wyglądaliby, jak buraki w legginsach i stąd masz takie doświadczenia. Ale bardziej mi wygląda, że naoglądałeś się przemądrzałych ciotek w tv i teraz powtarzasz ich słowa. Moje zdanie już znacie. Jest ono moje. Zapewne jest proste, bo jestem tylko facetem i mam proste potrzeby i zachwycają mnie proste rzeczy. I nikt nie ma prawa mnie przez to obrażać. Więc tego nie róbcie. Jeżeli moje słowa kogoś uraziły, to przepraszam.

Gość gość
...Moim zdaniem leginsy na opiętym zadzie to nie jest prosta rzecz tylko prostacka ...Dla mnie prosta rzecz to dziewczyna w rozpuszczonych włosach i w prześwitującej,eterycznej sukience

Gość gość
na początek zgoda, przykryty, ale od czegóż jest inwencja. Faceci lubią niespodzianki, czasem prowokacje. Ja na grilu, jeszcze w lecie, specjalnie pobrudziłam sweterek, było zresztą wystarczająco ciepło żeby go zdjąć, i zostałam w koszulce na ramiączkach i legginsach - z odkrytą pupą. I co - awaryjna sytuacja uzasadniała zachowanie, a wrażenia estetyczne były zdecydowanie korzystne, zapewniam, figurę mam ok.

Gość awdaw
Chciałbym cię zobaczyć tak odzianą jak na tym grillu "_

Gość gość
ja mam z******tą d**encję i nie bałam się wyjść w lekko prześwitujących legginsach na ulice. w dodatku w bluzkach do miednicy. mam wyje**ne na to co inni sądzą, ja ubieram się jak chce. zreszta nikt mnie nie zwyzywał ani nic. a radosc facetów wielka :)

Gość gość
na jasnych legginsach lepiej widać nie tyle prześwitywanie co zarys majteczek. Oczywiście obowiązkowo stringów - nie wyobrażam sobie fig z odciśniętych w połowie pośladka. Ale teoria mojego faceta jest taka - legginsy, jak są miękkie i przyjemne w dotyku spełniają rolę bielizny i nie zakłada się pod nie majtek. Dlatego podstawowym sposobem noszenia jest bez majtek, jak już są to mają specjalną rolę - muszą być wyraźnie widoczne jako element wybitnie prowokacyjny swoim charakterem, np. metalowy element łączący paseczki z tyłu. A zakładam takie stroje zarówno na codzienne chodzenie po domu - dla seksownego wyglądu (wtedy bez bielizny) jak i na wyjścia - domówki, kluby. Oczywiście na początek tunika, ale po rozkręceniu ...

Gość gość
Nic dziwnego że ktoś "co ma w y j e b a n e " chodzi w leginsach do krótkiej bluzki.Czy można oczekiwać gustu od kogoś który wyraża się jak przysłowiowy fornal. D**encja rodem z czworaków.

Gość gość
gościu, jesli widzisz ścisłe połączenie klasy z inteligencją, bądź elokwencją, to naprawdę masz dość wąskie spojrzenie :) jestem na forum i nie zamierzam pisać prozą. W sumie nie ma sie o co sprzeczać, bo zawsze uważałam, że mogę udawać za głupią. Zawsze jakaś przewaga ;) Pozdrawia cię seksowny tyłeczek:*

Gość luou
dla mnie to prymitywne chodzić w SAMYCH legginsach - to tak jakbym szła w grubych rajstopach i podkoszulku, żadnej różnicy. Zero klasy i elegancji

Gość gość
ja jeszcze stosuję taki wariant: legginsy cieniutkie, we wzory i przejrzyste jak rajstopy. Do tego sukienka - właściwie tunika takiej długości, że normalnie nie do założenia, a do legginsów można. Taki niewinny i sprytny pretekst, a efekt piorunujący !

Gość gość
Jakie majteczki zakladacie pod legginsy?

Gość gość
a ja bym zerznął taką w leginsach od tyłu.mmmmm

Gość gość
Hmm sex w legginsach nie próbowałam nigdy. :-) musi być ostro, najlepiej w takich mocno lateksowe błyszczących ahh

Gość gość
Co drugi post w tym temacie to jest pisany chyba przez jakiegoś zboczeńca.Faceci chyba się podszywają pod dziewczyny bo nie uwierzę że laska sama jest w stanie zachwycać się swoją pupą i tak soczyście ją opisywać .Co do tych rajstop to tylko i wyłącznie z tuniką która zasłania tyłek ,nawet jeżeli jest szczupły.Chodzenie z odkrytą d**ą po mieście to jakaś porażka .

nie wiem po co kobieta zakłada leggins jak wszytko przykrawa leggisach sie chodzi z odkrytą pupą

Gość gość
WłAśnie widziałam laskę w tramwaju w legginsach błyszczących. i co miała odkryty tyłek jeszcze płaskie obcasy porażka

Też dzisiaj widziałem kobiete w legginsach czarnych z odkrytą pupą bardzo sexi tez zależy od figury kobiety

właśnie widziałem kobietę idącą chodnikiem z mężczyzną. Na oko ok. 20 lat. Kurtka 5 cm za pas, tenisówki, legginsy ciemne bordowo granatowe mocno wzorzyste. No wybaczcie mi, ale wyglądała naprawdę pięknie.

Gość gość
Tyĺko pustaki ktore chca byc zauwazane przez facetow chodza w legginsach bez zakrytmdgo tyĺka

Gość gość
Noi super tak trzymać :)

Gość S M
do leginsów lub rurkowatych dzinsów trzeba mieć zgrabne nogi, sama ładna duupa nie wystarczy👄

Gość kruk z nad morza
do żylety: no wiesz, złożyć w Twojej muszekce moje nasienie by dać Ci orgazm i po 9. miesiącach dzidziusia[usta} Reflektujesz na to?

Gość kruk z nad morza
poprawka z buziakami i kwiatkami: 👄👄🌼👄👄🌼👄👄🌼👄👄🌼👄👄🌼 Przyjmiesz je z przyjemnością, czy wolałabyś "tamto"?

Gość kruk z nad morza
do Żylety: czego Ty nie rozumiesz? Jesteś jeszcze cnotliwa i nie wiesz co to jest orgazm męski czy żeński?🖐️ ________________________________________