Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w legginsach

Polecane posty

Gość gość
Kto zakłada na ulice lateksowe błyszczące leginsy,ludzie,ulica to nie klub nocny czy rewia.Rozumiem ,skórzane lub ekoskórzane rurki,nawet bardzo obcisłe plus ramoneska i rockowe szpilki - ale lateksowe rajtuzy na ulicę?Zart t i to kiepski. .

Gość anula222
Nie znasz się ... mega odlot jak laska jest ubrana w te " rajtuzy "

Gość gość
gość ja chodzę w lateksowych czasem błyszczących i nie czuje się jak prostytutka lecz znajomi mówią ze bomba noi wzrok facetów na ulicy ... nie do opisania ----uwazasz naprawde ze to co robisz jest ok?Naprawde?

Gość gość
popieram zdanie ze blyszczace wygladaja fatalnie i ojarza sie jednoznacznie.Szkoda ze nie wszyscy to rozumieja...

Gość gość
Według mnie lateksowe ale matowe są naj bardziej oki , a wy co sądzicie o matowych??

Gość gość
Tak tzn co mówią ?? w jakich chdzisz błyszczących czy matowych??

Gość gość 9
to zależy jak w nich wyglądasz

Gość gość
Heh i kręcą cię takie teksty jak oby facet tak do ciebie mówi??

Gość gość
Legginsy nawet na najlepszej sylwetce-rzecz niezmiernie rzadka-sa dowodem na brak klasy,niestety.

Gość gość
właśnie że nie. moja dziewczyna wystąpiła - w roli gospodyni na czymś w rodzaju domówki - w ciemno wiśniowych matowych cieniutkich legginsach i czarnym żakiecie na koronkowej bluzce. Do tego wysoki obcas. Żakiet niby zasłaniający pupę ale dla siedzących osób każdy jej ruch odsłaniał rozcięcie dołu pośladków. Taki ekstra smaczek do ekstra figury. Pretekstem spotkania była dość oficjalna okazja, ale potem rozluźnienie atmosfery. Na sam koniec, już w wąskim gronie została skutecznie namówiona do porzucenia oficjalnego stylu i zdjęcia żakietu. Kapitalna diametralna zmiana - z odważnej ale wyrafinowanej i oficjalnej kreacji przeskok na mocno erotyczny image. Dopasowane legginsy plus ażurowa góra na cieniutkim staniku skutecznie rywalizowały atrakcyjnością wyglądu z miniówkami i dekoltami dwóch jeszcze kobiet.

Gość anula222
Super sprawam, chciałbym zobaczyć tak ubraną kobietę jak piszesz , może masz jakieś foto??

Gość katja33
Witam, podłączę się do tematu , gdzie kupujecie swoje legginsy? gdzie jest największy wybór , jesli przez neta proszę o konkretne podpowiedzi , Bo szukam dla siebie ale jest dużo czarnych , a interesowałyby mnie inne kolor i np latekss mat tylko że ocieplane . będę wdzięczna

Gość gość
To juz nie tylko legginsy,ale i ocieplane :D A ty wyzej mozesz sie podniecac,ale legginsy z tylkiem otkrytym to buractwo...

Gość katja33
Bo bardzo zależałoby mi na lateks mat ale jakieś cieplejsze na zimę żeby były , lecz nie mogę nigdzie takcich namierzyć;/ może wpadł ktoś na takie??

ludzie!! Buractwo!? Prostytucja!? Brak smaku!? Bo tak powiedziała jakaś ciotka od mody!? Macie ociężałe umysły. Za dużo oglądacie tv. Oczywiście, że krótki top do legginsów pasuje tylko 2% kobiet. Ale te wisienki na torcie na szczęście są na tym świecie. Ja im dziękuję za tą odrobinę odwagi. Nie ma na świecie nikogo i niczego nad kobietę. A te rzadkie jak idealne perły przywracają pogodę ducha i wiarę w piękno świata. Gadajcie sobie mruki i zasłaniajcie nawet twarze, jak muzułmanki. Jeżeli to taki symbol dobrego smaku. Jak cudnie, że w każdej materii znajdzie się odrębna mniejszość, którą można się zachwycić. Jeszcze raz dziękuję!

Gość wolajacy na kafe
Kolego-zastanow sie nad swoimi wlasnymi slowami o kobietach.Nie ma niczego i nikogo jak Bog i to jest prawda.Tam powinnismy wszyscy szukac oparcia szczegolnie w tych trudnych czasach gdy PO swoja pazernoscia,sluzalczoscia wobec naszych wrogow oraz wlasna glupota niszczy nas-nasza Ojczyzne,nasze rodziny.A czym Polacy sie zajmuja w wiekszosci?Jakimis leginsami i tym podobnymi marginalnymi rzeczami.Daja wam blichter,mamia was iluzja by zaslonic wazne,najwazniejsze rzeczy ktore sie wlasnie rozgrywaja na Waszych oczach.

Gość gość
Wszędzie polityka polityka , nie upolitycznajmy takiego tematu który sprawia tyle szczęscia facetom i kobietkom napewno też :)

Gość gość
legginsy dupinsy getry zwykle i kiedys to do sprzatanie jedynie by się założyło a teraz co druga tak samo ubrana

Gość gość
a co mają do polityki legginsy?wypadaj kiepszczaku z tego tematu.

Gość gość
Rozmawiajmy dalej o legginsikach i dupkach :)

Gość gość
Tak,chodzenie w leginsach po ulicy to buractwo .Jestem w grupie dziewczyn; pracujemy ciałem-- jesteśmy szczupłe ,zgrabne, wysportowane i długonogie i żadna z naszej ósemki nie założyłyby na pupę lateksowego badziewia na deptak; co innego np na sceniczne taneczne pokazy .Pustaki łażące po ulicy w gumowym czymś - mogą podobać się starym,stetryczałym dziadom którym pozostaje już TYLKO popatrzeć i napalonym małolatom którzy NA RAZIE mogą tylko pomarzyć oraz jakiejś nielicznej grupie tandeciarzy bo nikt mi nie powie że facet z gustem uzna świecące,szeleszczące ,plastikowe g***o które nie daje ciału oddychać za zmysłowe Opięte skórzane rurki to jest seksowne a nie gumowe coś świecące jak psu j a j a.

Gość gość
A co rurki skórzane nie świecą się??

Gość anula22da
Dziewczyny własnie orientuje się któraś gdzie kupić matowe legginsy tylko żeby jakoś ocieplone były??

Gość gość
Skóra pachnie i lekko błyszczy . A to się świeci.Niezdrowo- jak napromieniowane. Zaraz,zaraz -jak to szło-coś się świeci,coś się błysko,zaraz będzie we wsi disco. Umpa,umpa,umpa,umpa.

Gość anula22da
Matowe legginsy błyszczą się jeszcze mnie od skórzanych rurek

Gość gość
Okej,nie chodzę po ulicy w leginsach ale nie mam nic do dziewczyn zakładających je do długich swetrów czy tunik. Jednak leginsy plus krótka bluzka to nie jest eleganckie połączenie ,nawet na najlepszej pupie .Mowa oczywiście o deptaku-nie o sali gimnastycznej .