Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być zdrada

Polecane posty

Gość gość

szukam poważnych odpowiedzi dlatego piszę to tutaj.. mój mąż w przeszłości mnie zdradził z prostytutką, raz. Teraz jestem w ciąży w 9 miesiącu i nie uprawiamy sexu już od 2 miesięcy. Wczoraj mnie cos podkusiło by wejść w jego smsy i były tam tylko dwa smsy z danego dnia. -dzwoniłeś -nie bejbe oczywiscie teraz zadzwonilam i odebrała kobieta.On ma kontakt wpracy z wieloma kobietami więc moze łatwo zwalić że to dziewczyna znajomego itp ale by przeciez nie pisał "bejbe" co robic ? mam tak dużo, a jednoczesnie tak mało do udowodnienia..

Gość front burzowy
a komu i co chcesz udowadniac?

Gość gość
Jestes na koncowce ciazy mysl o sobie i dziecku uspokoj sie nie denerwuj ale jesli ci to nie daje spokoju to porozmawiaj. A czemu maz wczesniej poszedl do prostytutyki? Wyjasni?

Gość gość
bo nigdy nie był i chciał wiedzieć jak to jest, wszyscy jego kumple korzystali z takowych.. tylko on jeden sie przyznał zrobił sobie "w samotnosci" kawalerski

Gość gość
i z kimś takim sobie zrobiłaś dziecko? żenada...... nie wiem, obserwuj, albo z gory strzel mu że wiesz o niej, choć ja bym na końcówce ciazy sie nie denerwowała, potem będziesz miała swietny test - jak urodzi się dziecko...jesli często będzie w pracy zostawał, albo w soboty - to jasne, że kogoś ma.... małe dziecko to świetny test więzi małżeńskiej / więc poczekaj