Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlę budzi się po pół godziny spania i

Polecane posty

Gość gość

dalej jest śpiące, ale nie potrafi zasnąć choć widać, że bardzo chce. Co to może być? Dodam, że ma 9 miesięcy i tak się dzieje podczas dziennych drzemek.

Gość gość
Moja ma 8.5 miesiaca I mam to samo ale u nas to chyba wina zebow. Wyglada na to, ze ida nam 3 na raz :(

Gość gość
Mój też nie ma jeszcze ząbków. Też tę przyczynę biorę pod uwagę. A jak w nocy? Mój się czasami przebudza i jak go utulę i pogłaskam to śpi dalej. A czasem to przerywnik w spaniu godzinny.

Gość gość
W nocy czasem lepiej czasem gorzej. Dzisiaj raz sie przebudzila, poplakala chwilke I zasnela. Wczoraj bylo gorzej. Sprawdz dziasla. U nas sa bardzo jasne, prawie biale I nad jednym zebem wyglada jakby woda zbierala sie woda. U nas jeden zab juz jest :) smiesznie wyglada z jednym :) zaczelo sie tak samo jak teraz.

Gość moja ma 7 tygodni
i mam to samo :/ w ciągu dnia ma kilka drzemek po maxymalnie 10 minut i to wszystko, jednak faktem jest, że przesypia mi noce bardzo ładnie (z przerwami na jedzenie), ale w dzieńjest masakra, niekiedy przyśnie na spacerze, ale to też rzadko, najczęściej ma oczy jak 5 zł i gapi się w poszycie wózka :) a dziś w domu ryczy cały dzień, kolki kolkami, ale myślę, że to też zmęczenie...

Gość gość
moja córka ma 8 i tak się zachowuje jak zęby jej idą. Budzi się co chwila, bo ją boli. Karmię piersią wiec najczesciej podanie piersi wystarczy aby zasnela dalej. Z tym ze noc mam z glowy bo non stop na cycku jest, ale przynajmniej spi.

Gość turkaweczka
kup sliski kocyk

Gość gość
moje dziecko jako niemowlak wogole nie chciało spac.tylko na spacerach zasypiał.w domu w ciągu dnia spal w sumie może z 45 min?na szczęście nie płakał kidy nie spał,a w nocy budzil się co 2 h.

Gość gość
Na spacerze mój potrafi przespać 1 lub nawet 2 h ale w domu 0,5 h ewen. 40 minut i koniec a potem maruda bo nie pospał...

Gość gość
Widzę, że taki problem mamy nie tylko my. Cóż pozostaje czekać na ząbki i może wtedy będzie lepiej.