Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetom podobają się buty typu EMU pytanie

Polecane posty

Gość gość
dlaczego? jak wg was wygląda kobieta w butach emu?

Gość gość
:D Nie musisz tego pytania zadawać. 100% facetów powie, że nie. EMU to syf.

Gość gość
no ale dlaczego syf?

Gość gość
Buty emu to najbrzydsze buty zimowe jakie obecnie spotyka się na ulicach. Jakby się miało płaskostopie, to już lepsze zwykłe śniegowce...

Gość gość
jestem kobietą i uważam że te buty są jednymi z najbrzydszych na rynku (juz gumiaki są ładniejsze) czy podobają sie facetom? watpie... mojemu na pewno nie

Gość gość
Tak naprawdę to nie są buty, tylko wkładki z butów narciarskich :P

Gość gość
Nie podobają się facetom. Mnie kobiecie też się w sumie nie podobają a jednak...nosze je namiętnie :D Mam taka pracę, że sporo czasu spędzam na dworze. Potrzebne mi się mega ciepłe i wygodne buty i te (w moim wypadku UGG) w stu procentach się sprawdzają. W nosie mam to, jak wyglądają, komfort ważniejszy.

Gość gość
Nie. Są obrzydliwe i wyglądają jak najgorsze filcowe bambosze. Lepiej zainwestuj w relaksy, Wojas niedawno je reaktywował, nawet fajne.

Gość gość
mam 3 pary butów emu i wg mnie nie są obleśne, a ładne, wygodne i przede wszystkim ciepłe.

Gość szczerośc to podstawa
ludzie! buty EMU oryginalne są ładne, tanie podróby z biedronki z odkształconymi piętami, dziurawymi spodami i byle jaką podeszwą ma co druga nastolatka, bo tak na prawdę na oryginalne EMU mało kogo stać wiec jak nie znacie to się nie wypowiadajcie!!!

Gość gość
na ładnej, szczupłej kobiecie wyglądają słodko i sexy:)

Gość gość
są słodziutkie i nie rozumiem, jak mogą s ię nie podobać!!! faceci to pewnie chcą zeby kobiety latały 24/7 dni w tygodniu na seksownych szpilach nawet w najgorsze mrozy i śnieg aż im stopy poodpadają w końcu :O puknijcie sie w łby :O

Gość abuabu
buty EMU fantastycznie się prezentują w kontenerze PCK albo wisząc na suchej gałęzi a do środka możesz każdego dnia nasypać pestki słonecznika dla ptaków

Gość gość
Ja mam oryginalne i mega drogie UGG - ale i tak nadal uważam, że te buty NIE są ładne! :p

Gość gość
Moja koleżanka ma te drogie oryginalne UGG, a wyglądają tak samo obleśnie jak te tanie z Biedry. A najlepsze są jak są do połowy mokre od topiącego się śniegu i do połowy białe od soli ;] wtedy wyglądają super, jak przemoczone kapcie na nodze z płaskostopiem ;]

Gość gość
szczerośc to podstawa ludzie! buty EMU oryginalne są ładne, - Tępy tłuku, czytałaś ze zrozumieniem tytuł? Pytanie było czy te buty podobają się facetom, a nie tobie! więc na siłę nie wmawiaj facetom, że są ładne. jesteś gównianym bezguściem i tyle w temacie :O🖐️

Gość szczerośc to podstawa
sama jesteś tepa o czym świadczą Twoje daremne komentarze. Sama pewnie z**********z w podróbach Emu z biedry bo na inne Cie nie stac glupia p**do :)