Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna_x_

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Niepewna_x_

Witam Was dziewczyny/Kobiety! Bardzo mi zależy na Waszych opiniach odnoście tabletek antykoncepcyjnych i ich działania. Głównie chciałabym wiedzieć, czy Wasza waga choćby trochę poszła w górę, jak długo i jakie tabletki bierzecie. Z góry dziękuję za każdy post.

ja uzywam Novynette libido 0, waga sie trzyma na powieomie powyzej 60kg choc nigdy nie wazylam tyle, nie nie obzeram sie i ciagle pilnuje tego co jem i pije, oprocz tego ok ale slyszalam ze sa gorsze uboczne

nie ma zlotego srodka, kazda z nas jest inna jednej jedne tabsy sluza innym nie! idz do lekarza i zrob badania! powodzenia

ja akurat biore anty ze względu na PCOS a nie na antykoncepcję bo wolę inne środki, być może dlatego nie przytyłam. Ale różnie dziewczyny reagują.

Gość gość
5 kg mniej w ciągu pierwszych dwóch miesięcy, potem kolejne 3kg. Libido takie samo jak bez tabletek, innych skutków ubocznych również brak.

Gość Niepewna_x_
NieTakaMalutka wlasnie tez mam PCO i nie jestem kompletnie za tabletkami, ale lekarze ciagle naciskaja. Endokrynolog kazal mi schudnac (mam tez insulinoop***osc), zrzucilam 17kg i jak pomysle, ze mam zaczac brac tabletki antykoncepcyjne (juz nie wnikam, ze nienawidze chemii i zawsze bylam w zwiazku z nia na "nie) i znowu zgrubnac to podziekuje

Gość gość
Wolisz iść na operację niż brać "chemię"?

Gość gość
ja biorę lesi plus. zero skutków ubocznych , nie przytyłam.

Gość Niepewna_x_
Gość wolę brać inne tabletki, które nie są antykoncepcyjnymi. Są takowe, ale lekarze nie chcą ich przepisywać.

Gość gość
A czemu one mają służyc ??ja po tabletkach nie przytyłam a wręcz przeciwnie nie miałam apetytu a strasznie chciało mi się tylko pić ... waga na tym samym poziomie

Gość Niepewna_x_
Maja wywolywac okres typu luteina i wspomagac plodnosc, bo mi zalezy glownie na zajsciu w ciaze