Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxtosiaaxx

Czy przeźroczysty śluz i żółtawy mocz są objawami ciąży

Polecane posty

Od dłuższego czasu planujemy dziecko z chłopakiem. Ostatnio zauważyłam, że mam przeźroczysty śluz i żółtawy mocz. Ostatni stosunek mieliśmy wczoraj ale prędzej też bez zabezpieczenia, czy są to objawy ciąży? Mam też bóle podbrzusza.

Gość gość
zależy które podbrzusze cię boli - prawe lewe czy środkowe? Masz gazy? Gazy to objaw ciąży!

Gość gość
jesteś w ciąży-pewne

Gość gość
mam zaparcia ciążowe i odgnioty:O

Gość gość
Hehe a normalnie masz mocz w odcieniu blekitu;)

Gość gość
hahahhah "przeźroczysty śluz i żółtawy mocz" no tak jesteś w ciązy! Bo zwykle śluz jest zielony a mocz podchodzi pod niebieski ;)

Gość gość
tosia... skoro potrafisz skorzystać z google to nie bądź głupia i poczytaj o ciąży, bo to co piszesz jst śmieszne... sory...

Gość gość
chyba żółtawy mocz jest zawsze tak? jak mocno żółty to zwyczajnie masz organizm w toksynach/brudach. A śluz jest zawsze przezroczysty/mleczny, tak chcesz dziecko, że troszkę Ci mózg zaćmiło....

Może i mam bujną wyobraźnię ale to nie znaczy, że masz mnie tutaj poniżać. Skąd możesz wiedzieć jak się teraz czuję i czy tych objawów nie mam, nie jesteś mną więc po co krytykujesz? Nie rozumiem takich ludzi... Twoje zdanie jest takie i okej rozumiem to ale weź się czasami zastanów co piszesz.

Gość gość
A jaki jest kolor moczu jak kobieta nie jest w ciąży? Bo mi się wydawało, że mocz zdrowej osoby zawsze jest żółtawy, bez względu na to czy jest się w ciąży czy nie...

Gość gość
to Ty się zastanów bo grzecznie Ci wyjaśniam, a Ty się obrażasz. To pytanie zabrzmiało jak pytanie 14sto latki i nie obrażaj się bo nie masz o co nie mam zamiaru Cię poniżać, po prostu chyba za bardzo sobie wkręcasz... W każdym bądź razie życzę powodzenia, sama bym bardzo chciała zobaczyć pozytywny test. Dobranoc.