Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaahhhhhhhhhh

Co Wy na to edukacja seksualna w szkołach i przedszkolach

Polecane posty

Gość aaaaaaahhhhhhhhhh

Przeczytałam dziś ciekawy artykuł o edukacji seksualnej. Ciekawi mnie Wasze zdanie o czymś takim. ** Cytuję artykuł: Nawet 4-letnie dzieci musiały patrzeć na obrazki przedstawiające dorosłych oglądających p***ografię. Wszystko w ramach edukacji seksualnej w brytyjskich szkołach. Autorem tego programu edukacyjnego jest Lynnette Smith, konsultant edukacji seksualnej. Prowadzi zajęcia w szkołach podstawowych. Uczniowe mają kierować kciuk w górę lub w dół w zależności co sądzą o pokazywanych im sytuacjach, jak na przykład chwytanie za piersi kobiety czy pociąganie za bieliznę chłopca. Dzieci są także pytane, czy jest akceptowalne „trochę sobie pogrzebać w bieliźnie”. Muszą także nazywać części ciała nagiej dziewczyny ukazanej na obrazku.

Gość aaaaaaahhhhhhhhhh
i ciąg dalszy artykułu: W niektórych scenariuszach zajęć pojawia się też oglądanie filmu prezentującego zaglądanie przez szparę pod drzwiami do toalety, gdy ktoś się w niej załatwia. Lynnette Smith prowadzi takie zajęcia dla dzieci od 4 do 11 roku życia. Reporter BBC był obecny podczas takich lekcji w szkole w North Lincolnshire. Podaje, że dzieciom zdarzało się wznosić „okrzyki obrzydzenia”. Niektórzy rodzice byli wprost przerażeni gdy dowiedzieli się, że w szkole ich dzieci będzie miała miejsce taka prezentacja. Jednak sama Lynnette Smith broni swojego programu mówiąc: „Moją grancię wyznacza pytanie: od jakiego wieku są wrażliwe?” Edukacja seksualna nie jest w brytyjskich szkołach podstawowych obowiązkowa.

Gość gość
no tak - ten program tworzą przecież zakamuflowane pedofile, ktorych jest mnóstwo wśród lewaków, a lewacy nienawidzą kościoła i wmawiają nam, że tylko księża są pedofilami co jest nieprawdą bo to lewacy glównie są pedofilami. Także ci co wierzą w tą propagande niech oddają swoje dzieci lewakom do edukacji seksualnej i potem będą mieli dzieci wykorzystane seksualnie przez tych pedofilii

Gość gość
Dla mnie to mega przesada!Wychowanie seksualne w szkołach -ok. Podstawy z biologii były kiedyś w klasie 4 szkoły podstawowej czyli w czasie kiedy u dziewcząt pojawiała sie zwykle pierwsza miesiączka. Gdy moja pociecha pyta - odpowiadam prosto, bez krętactwa ale tez bez zbednych szczególików. Po co wyskakiwać przed orkiestrę. A świat chyba lekko zwariował!

Gość gość
O kroloj nam gender W ten wlasnie sposob rownia pochyla do Sodomy i Gomory i...o to chodzi diabolkowi ;-)

Gość gość
To sie jeszcze w Polsce nazywa "Wychowanie do zycia w rodzininie". Ale unym przeciez o rodzine nie chodzi tylko- zeby wszyscy z no...wszystkimi...nawet ze zwierzatkami. No i trzeba przeciez jakos porozbudzac te dzieciaki

Gość gość
qa słuszelisci ze w przedszkolu maja byc kąciki masturbacji da dzieci

Gość gość
Po moim trupie jak pozwole cos takiego robic dziecku!!!

Gość gość
Poradnik napisany przez trzy zajadłe feministki: Anne Dzierzgowską, Joannę Piotrowską i Ewę Rutkowską, ocieka seksizmem i dyskryminacją mężczyzn. Scenariusze zajęć ośmieszają chłopców i drastycznie zmniejszają u nich poczucie własnej wartości. Komu więc potrzebne jest gender czy seksedukacja? Dzieciom, "by żyło się lepiej"? Lepiej będzie się żyło, ale nie dzieciom, tylko pedofilom, dla których dziecko pozbawione wstydu i granic, będzie łatwym łupemhttp://radiowarszawa.com.pl/2013/09/ideologia-gender-wyklad-gabriele-kuby-zdjecia/

Gość gość
Ten drugi artykuł to normalnie masakra! To, co tam piszą to straszne. A w Niemczech podobno edukacja seksualna jest obowiązkowa... Wg mnie gdyby wprowadzono przymusową sexedukację w Polsce to byłoby to niezgodne z Konstytucją, każdy ma prawo wychowywać swoje dziecko w zgodzie z własnymi (a nie czyimiś, porąbanymi) zasadami. Ja z pewnością nie zgodzę się na taką "edukację" dla moich dzieci.