Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Walka z państwem i moje postulaty

Polecane posty

Gość gość

1). Opiekę medyczną -a. nie powinno być prywatnych szpitali -b. nie powinno być prywatnych aptek -c. emeryci powinni mieć za darmo lekarstwa -d. renciści powinni mieć również za darmo lekarstwa -e. oraz pracownicy służby zdrowia i osoby bezrobotne (wtedy zawsze można byłoby pokombinować że ktoś choruje, nie chcę płacić za leki to bierze na nazwisko bezrobotnego, pracownika służby zdrowa albo rencisty czy emeryta). 2. Szkoła i Edukacja -a. Jestem za szkołą gdzie jest 7 lat szkoły podstawowej -b. likwidacja: gimnazjum, zawodówek i liceum oraz szkół policealnych i maturalnych -c. jestem za tym by technikum było 7 letnie -d. studia: powinny zostać tylko kierunki ścisłe(inżynierskie, medyczne, itp.), jestem za likwidacją studiów humanistycznych (z wyjątkiem psychologii, prawa) i artystycznych (wiele kierunków można byłoby wyuczyć się w technikum) 3. TECHNIKUM i Studia Technikum powinno trwać w trybie 7letnim. Powinno być technikum dla nauczycieli, sekretarek, aktorskie, reżyserskie, muzyczne, taneczne, malarskie, pracowników socjalnych, itp. 4. UMOWA O PRACĘ, ZLECENIE, DZIEŁO a. Jestem za likwidacją umowy zlecenie b. Jestem za likwidacją umowy o pracę c. Jestem za tym aby pracodawca co miesiąc dostawał od państwa ileś tysięcy na pracowników (na każdego z osobna) 5.Służba zdrowia weterynaryjna dla zwierząt - za darmo 6.Nie powinno być płacenia podatków od wygranych w urzędzie skarbowym, w urzędach gminy itp. To co człowiek ma to ma dla siebie, nie dla obcych. 7.Czynsz - mieszkanie powinno być wydatkiem jednorazowym, nie do że ktoś ma do płacenia czynsz 8.Gaz - licznik powinien być jednorazowy i nie powinno się nic za to płacić 9.Prąd - licznik powinien być jednorazowy i nie powinno się nic za to płacić 10. Telefon stacjonarny i komórkowy - też powinny być jednorazowymi wydatkami. 11. Internet, abonament telewizyjny, telewizja satelitarna - również nie powinno się za te rzeczy płacić. 12. To samo woda, z jakiej racji płacić za coś co człowiekowi się należy. 13. Powinny stanieć papierosy, chleb, słodycze, jedzenie. a. np. masło powinno kosztować 1,50 chleb 1 złoty papierosy - 3,50 14. I jeszcze jedno: powinniśmy przestać obywatelami Unii Europejskiej a tutaj na miejscu w Polsce powinniśmy zarabiać od 8-15 tys. złotych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować