Gość gość Napisano Październik 28, 2013 1). Opiekę medyczną -a. nie powinno być prywatnych szpitali -b. nie powinno być prywatnych aptek -c. emeryci powinni mieć za darmo lekarstwa -d. renciści powinni mieć również za darmo lekarstwa -e. oraz pracownicy służby zdrowia i osoby bezrobotne (wtedy zawsze można byłoby pokombinować że ktoś choruje, nie chcę płacić za leki to bierze na nazwisko bezrobotnego, pracownika służby zdrowa albo rencisty czy emeryta). 2. Szkoła i Edukacja -a. Jestem za szkołą gdzie jest 7 lat szkoły podstawowej -b. likwidacja: gimnazjum, zawodówek i liceum oraz szkół policealnych i maturalnych -c. jestem za tym by technikum było 7 letnie -d. studia: powinny zostać tylko kierunki ścisłe(inżynierskie, medyczne, itp.), jestem za likwidacją studiów humanistycznych (z wyjątkiem psychologii, prawa) i artystycznych (wiele kierunków można byłoby wyuczyć się w technikum) 3. TECHNIKUM i Studia Technikum powinno trwać w trybie 7letnim. Powinno być technikum dla nauczycieli, sekretarek, aktorskie, reżyserskie, muzyczne, taneczne, malarskie, pracowników socjalnych, itp. 4. UMOWA O PRACĘ, ZLECENIE, DZIEŁO a. Jestem za likwidacją umowy zlecenie b. Jestem za likwidacją umowy o pracę c. Jestem za tym aby pracodawca co miesiąc dostawał od państwa ileś tysięcy na pracowników (na każdego z osobna) 5.Służba zdrowia weterynaryjna dla zwierząt - za darmo 6.Nie powinno być płacenia podatków od wygranych w urzędzie skarbowym, w urzędach gminy itp. To co człowiek ma to ma dla siebie, nie dla obcych. 7.Czynsz - mieszkanie powinno być wydatkiem jednorazowym, nie do że ktoś ma do płacenia czynsz 8.Gaz - licznik powinien być jednorazowy i nie powinno się nic za to płacić 9.Prąd - licznik powinien być jednorazowy i nie powinno się nic za to płacić 10. Telefon stacjonarny i komórkowy - też powinny być jednorazowymi wydatkami. 11. Internet, abonament telewizyjny, telewizja satelitarna - również nie powinno się za te rzeczy płacić. 12. To samo woda, z jakiej racji płacić za coś co człowiekowi się należy. 13. Powinny stanieć papierosy, chleb, słodycze, jedzenie. a. np. masło powinno kosztować 1,50 chleb 1 złoty papierosy - 3,50 14. I jeszcze jedno: powinniśmy przestać obywatelami Unii Europejskiej a tutaj na miejscu w Polsce powinniśmy zarabiać od 8-15 tys. złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach