Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiedzialam ze tak bedzie

Polecane posty

Gość gość
wiem bardzo współczuje tym kobietom które chcą chociaż jedno a nie moga,bardzo współczuje, ale ja mam takie ciśnienie z tego względu że chcę dwuletnią różnicą wieku między dziećmi córeczka urodziła się w kwietniu 2012 i chciałabym żeby drugie dzieciątko urodziło się w 2014 roku, ja dla niej tak świruje ogólnie bardzo chcemy drugie dziecko i na tym poprzestaniemy ale z mała różnicą wieku zeby dzieci lepiej się dogadywały .. już się cieszę bo widzę mleczny śluz u mnie i trochę jego jest, a w poprzednich nie było, wiem znowu świruje ale tylko tak chciałam wspomnieć :) .. ja mam takie oczekiwania co to drugiej ciąży ponieważ z pierwszym dzieckiem zaszliśmy w pierwszym miesiącu starań i to jeszcze sex byl tylko 2 dni 15-go iszesnastego dnia cyklu i zaszlam

Gość gość
czyli i tak nic do ciebie nie dotarlo, dalej piszesz swoje. przypadek niereformowalny, jestes juz staraczka, zamykam temat

Gość gość
przestan sie nakrecac! wczoraj juz pisalas i pisalam ci to samo! zeby dziecko bylo z 2014 roku to masz jeszcze mase czasu! bo i w marcu mozesz zajsc zeby w grudniu rodzic! wrzuc na luz, ciesz sie seksem i daj odpoczac mezowi! bo nigdy w ta ciaze nie zajdziesz!

Gość gość
z taka czestotliwoscia uprawiana seksu (bo o kochaniu sie tu nie ma mowy) to w zyciu nie poczniecie dziecka. Niestety, ale plamniki nie maja nawet czasu, aby sie "naprodukowac"...to jak ty chcesz byc w ciaze ...hehehe i ty masz juz jedno dziecko?

Gość gość
myslama,ze padne czytając wpis autorki razem z godziną itp :D:D:D masakra...... skad sie takie psychopatki biorą....:/ i sie dziwi ze w ciaze zajsc nie moze........:/