Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEST BETA HCG PROSZE O RADE DZIEKUJE

Polecane posty

Gość gość

Czy test beta hcg wykonany 17 dni po stosunku jest 100% wiarygodny? wynik<0,01

Gość gość
Niby tak,ale np. labolatoriu mogło się pomylić. Ja dostałam miedyś pomylony wynik beta hcg.

Gość gość
pierwszy test 12 dni po stosunku robiłam i był negatywny...potem test z porannego moczu negatywne.wczoraj beta hcg 17 dni po stosunku - negatywny. powtórzyć jeszcze dzisiaj bete?

Gość gość
12 dni po robilam bete

Gość gość
powtórzyć stosunek

Gość gość
jest wiarygodny, brak ciązy

Gość sandra 0021
ja robiłam bete miesiac po stosunku i wyszlo <0,5, W 6 tyg ciąży liczba tego hormonu jest chyba na tyle duza, ze nie ma mozliwosci pomylki co?

Gość gość
Może, jeśli hormonu się za dużo nie wytworzyło.. Ja robiłam betę 17 dnia licząc od pierwszego stosunku i 14 od drugiego.. to był u mnie 23 dzień cyklu (więc wcześnie) Beta wyszła 1.1- brak ciąży.. a ja wiedziałam, że coś jest na rzeczy, bo objawy miałam błyskawiczne.. i wynik bety mnie rozczarował.. :( ale że nadal miałam pewne objawy, poczekałam 6 dni (akurat do 26 maja ;p) i zrobiłam zwykły test ciążowy... i była ciąża! ;) Więc jeśli u Ciebie było za wcześnie, to być może sytuacja jest podoba.. wszystko zależy od tego, kiedy była owulacja, a kiedy stosunek... no i w którym dniu cyklu robiłaś tę betę.

Gość gość
Nie doczytałam powyższych wypowiedzi.. myślę, że już tyle testów zrobiłaś, że raczej ciąży nie ma.. Pytanie, czy na nią czekasz, czy się jej obawiasz... ;p Który masz dzień cyklu? Albo poczekaj na okres, albo jeszcze zed 2-3 dni i zrób zwykły test.

Gość sandra 0021
Ja stosunek miałam 9dc, a bete dokladnie 35 dni po stosunku. Jak myslisz?

Gość gość
Teraz zaczynam plamic na czerwono - chyba okres mi się zaczyna...raczej nie implantacja.zabezpieczam się spirala ale okresu nie było w 33 dniu cyklu i dlatego zrobiłam bete beta 17 dni po stosunku negatywna...czy jutro powtórzyć bete dla pewności czy dac już sobie spokoj??

Gość gość
Dzis pojade powtórzyć bete dla pewności..bede 19 dni po jednym stosunku i 20 dni po drugim... Czy beta będzie już wiarygodna??

Gość sandra 0021
i co jaki wynik?