Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym chodzicie po domu

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam czytajac pewne tematy. niby jestem atrakcyjna, ale jak pomysle, ze nieraz chodze w dresach i koszulce na ramiaczkach po domu to az mi sie smiac chce z siebie. mam 36 lat. moj facet tez sie przebiera po pracy ( w pracy garnitur), ale jednak kobieta nie powinna raczej chodzic w dresach. czarne bo czarne, ale jednak. co wy nosicie?

t-shirt i spodnie od dresu trudno, żebym w domu się stroiła w jakieś niewygodne ciuchy, żeby facet miał miłe widoki on też chodzi tak samo ubrany /

Gość gość
moja zona ubiera t-shirty i spodnie z polaru takie fajne milusie , latem szorty , nie nosi stanika , bo tak wygodniej . Jakos nie wyobrazam sobie ze mialbym burzyc o to ze nie stroi sie jak na pret a porter i nie ma full makijazu. Odbija sobie w pelni jak gdzies wychodzimy.

Gość gość
jeansy, legginsy albo majtki/szorty i koszulka

Gość jest ktoś jeszcze czy już nie
spodnie z gumką, bo jestem w ciąży i bokserka :D

Gość gość
Pianka do nurkowania głębinowego. Bo nie jestem w ciąży i ciągle mi zimno.

Gość gość
Ja wlasciwie podobnie jak do pracy - dzis plocienna prinzeska i tak siedze przed komputerem konsumujac grzanki :) czyli nawet elegancko. Tyle ze ja ciuchy szyje na miare z naturalnych tkanin, wiec nie maja prawa byc niewygodne.

Gość gość
np.dziś w króciutką lnianą sukienkę z długim rękawem,wczoraj lniane spodnie i koszula,często dresowe rybaczki i koszulka na krotki rękaw,w domu zawsze bez makijażu no chyba że gości w drodze,w sumie to ubieram wszystko w czym mi wygodnie w dany dzień.

Gość gość
dresy, leginsy koszulka, sweter, bluzka na długi rękaw

Gość gość
w lateksowych pończochach i kowbojskim kapeluszu

Gość gość
spodnie dresowe (nie szeroki- w tej chwili mam dopasowane) lub leginsy do tego to zależy w czym byłam w pracy. Góra zazwyczaj zostaje taka sama jak byłam ubrana w pracy no chyba, że miałam koszulę to ubieram bluzę. Nie wyobrażam sobie chodzić po domu w dzinsach albo eleganckich spodniach.

Gość gość
Ja chodzę w starych szmatach. Noszę piżamę, albo jakieś stare dresy i bluzkę, która ma 15 lat. Albo dziurawe jeansy. Ogólnie chodzę jak lump po domu.

Gość kuczorek
w tym samym, co w pracy. Nie przebieram się- a dresów nie cierpię. Gdyby mój mąż przebierał się w dresy byłby to początek końca.

Gość niewerka
Ja w obcisłych legginsach a w bluzce takiej jak do pracy i na zewnątrz. Ubrania są tanie - często je zmieniam. Nie wyobrażam sobie żebym chodziła po domu w wyciągniętych ciuchach - czułabym się źle sama ze sobą. Dresów nie mam. Wyciągają się na kolanach i nie wyglądają ładnie.

Gość gość
ja po przyjsciu do domu mam zwyczaj od razu orzebierania sie w wygodne ubranie,tak czuje sie lepiej ,mam getry do kolan chodze boso bluzke.i bluze z kapturem.liczy sie wygoda,,,szlag mnie trafia jak zobacze kobite w fartuchu,taka typowa gospoche,,druga sprawa ze nie naleze go najmlodszch.i i o ile jak ide do mista przykladam wage do ubiore u domu zas nie

Gość balabina
kuczorek - zależy w czym chodzisz do pracy... ale ja bym w domu nie wytrzymała w ołówkowej wąskiej spódnicy (zaraz by była też w kocich kłakach), koszulowej bluzce (np. z żabotem), eleganckiej marynarce czy w innych tego typu rzeczach.... Po domu chodze w ulubionych starych dżinasach, miękkich i wygodnych, w lecie krótkich spodenkacg, jakis bluzach czy koszulkach w zaleznosci czy jest ciepło czy zimno - ma być miło, wygodne, komfortowo a nie sztwno i biurowo (bo akurat w biurze pracuję)