Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad się biora takie babska

Polecane posty

Gość gość

1. nie bede rodzic ze znieczuleniem bo nie,dam rade,to wszystko wymysł głupich lekarzy 2. obiad dla mężulka musi być kazdego dnia,kobieta która nie umie gotowac i nie poda Panu obiadu to niedorajda zyciowa 3. zero makijazu,przecież mam 35 lat i wygladam na 15 to po co sie bede malowac x x x Masakra czy naprawde aż tak nam daleko do europejek???

Gość gość
To jakiś przymus żeby się malować? Zwłaszcza latem, jak się ma dobrą cerę i ciemne brwi i rzęsy?

Gość wydawca nekrologow
"Nigdy nie zapominaj, że jedynie martwa ryba płynie z nurtem rzeki" Malcolm Muggeridge, brytyjski pisarz, naukowiec

Gość gość
odbija niektorym z tym makijazem. Czy to jakiś rpzymus żeby sie mkalować? Twarz ludzka jest piękna i bez makijażu. Facci jakoś nie musza się malować. Tylko kobiety ciągle wyglądają jak jakies malowidła. Nie wiem dlaczego potępia sie kobiety, które nie malują się. Nie chcą to sie nie malują. Nie chcą mieć znieczulenia podczas porodu to nie. Ich sprawa. Skąd sie biora takie babska jak Ty autorko? Nie masz szacunku do czyichś poglądów i sposobu bycia. Czy takie kobiety robią Tobie albo komuś krzywdę że rodza bez znieczulenia, gotują obiad albo nie malują się?

Gość gość
tak robia krzywde ze rodza bez znieczulenia przez takie babska w mało którym szpitalu w polsce jest dostepne zzo,bo skoro ciemnogórd nie chce to po co wprowadzac

Gość gość
Twarz ludzka jest piękna i bez makijażu. Facci jakoś nie musza się malować. ....... Umalowany facet to pedał, nieumalowana baba to zaniedbana baba. Ładną cerę której nie trzeba wspomagać makijażem ma sie maksymalnie do 25 - przy załozeniu że ktoś ma z******te geny i zero problemów skórnych. Cudów nie ma, reszta oszukuje siebie i naraża otoczenie na estetyczny szok.

Gość cztery z plusem
1. Nawet jakbym chciala ZZO to nie dostalam i nie dostane bo jak napisalaś "daleko nam do europejek " i do ich standardów życia i w naszych szpitalach ZZO jest dla szarych ludzi rzadko kiedy dostępne. 2. Obiad męzulek moze sobie podac sam ale jak pracuje 12 godzin na dobę to uwazam ze mu się jak psu buda nalezy zebym mu pod nos podstawilą cieply i smaczny. Natomiast uwazam że KAŻDY powinien umieć gotowac niezaleznie od płci. Nie twierdzę ze każdy ma mieć zdolności kulinarne i być jak Gordon Ramsay ale podstawowe dania na cieplo zrobić to żaden wyczyn i w większości wypadków to czyste lenistwo a nie brak zdolności 3. Nie każdy musi się malować. Są kobiety które mają ladną cerę, śliczne buzie i zdecydowanie nie muszą. Ja np do takich nie nalezę a szkoda ;) Co nie zmienia faktu ze na codzień się nie maluję bo do wieszania prania mogę spokojnie wyjść z domu bez makijażu ;)

Gość gość
cztery z plusem jesteś własnie przykładem takiego zacofanego babska,a wiesz że mamy 21 wiek i niektórzy moga jadać w restauracjach,matko co za ciemnogród

Gość cztery z plusem
to ze mamy 21 wiek i kalkulatory nie znaczy że mozemy nie wiedzieć ile to dwa plus dwa :P A jak ci nagle zamkną knajpy to umrzesz z glodu bo sobie nie zrobisz makaronu z sosem czy jajecznicy?

Gość gość
no ... te babska nadarzaja za rozwojem cywilizacji w przeciwienstwie do facetow , ktorzy zostali na dzikim zachodzie upic sie , postrzelac , albo dac w ryja i pier dolnac gdzies na sianie , zeby wyczezwiec , albo poru chac !!!

Gość gość
Ha ha ha dobre - facet to prymityw i często nawet kosmetyków pielęgnacyjncyh typu krem boi się jak diabeł święconej wody, więc o czym tu mowić... Z drugiej strony widzę coraz więcej malujących się facetów (jacyków na przykład) więc może i oni zaczną się tak pacykować.

Gość gość
ja jestem zupelnym przeciwienstwem, moze kiedys tak bylo, ale nie teraz

Gość samiec alfa centauri
Drogie panie malować się musicie Bo inaczej wyglądem straszycie

Gość gość
Mnie najbardziej wkurza w tych zacofanych babach brak tolarancji,jak ktos nie ma ochoty gotowac to niech nie gotuje,a dla takiej baby to uposledzenie,ja mam gdzieś ze ona jest służąca dla męża to jej zycie Niech każdy zyje jak chce ale przy tym szanuje odmienne spojrzenie na życie